(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η συνεστίαση της «Ανυπότακτης Πολιτείας» του Χρ.Πατούχα – «Πλανώνται όσοι θεωρούν ότι έχει έρθει το τέλος της ιστορίας»

Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση της Ανυπότακτης Πολιτείας, το βράδυ της Παρασκευής 19 Απριλίου, στην αίθουσα «Αίγλη».
Τη σημασία της ενισχυμένης παρουσίας της Ανυπότακτης Πολιτείας τόνισε στην ομιλία του επικεφαλής, Χρήστος Πατούχας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και το συγκρότημα για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση. «Δε δειλιάσαμε ποτέ γιατί δεν μας το επιτρέπει η ιστορία μας, οι αγώνες μας και τα ιδανικά μας. Πλανώνται όσοι θεωρούν ότι έχει έρθει το τέλος της Ιστορίας. Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε στην αρχή, έχοντας μεγάλα αποθέματα εμπειρίας» ανέφερε ο Χρήστος Πατούχας.
«Οκτώ υποψήφιοι δήμαρχοι είναι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου, δε λένε τίποτα καινούριο κι ας το παίζουν καινοτόμοι και νεωτεριστές. Κουβαλάνε το στίγμα της υποταγής γιατί στην προσωπική τους ιστορία κανένας τους δεν έχει αντιδράσει, δεν έχει αντιταχθεί σε κανένα από τα δεινά που υπέφερε ο ελληνικός λαός», υπογράμμισε ο Χρήστος Πατούχας, κάνοντας κριτική στους υποψήφιους δημάρχους και πρόσθεσε ότι «θέλουν ν’ αλλάξουν τα πράγματα στην Πάτρα. Αν το καταφέρουν, θα είναι προς το χειρότερο. Ο Δήμος της Πάτρας δεν πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση, πρέπει να παραμείνει στα χέρια του λαού», καλώντας στην αποφασιστική ενίσχυση της Ανυπότακτης Πολιτείας. «Καταλογίζουμε ευθύνες στη σημερινή δημοτική πλειοψηφία γιατί διακατέχεται από πολιτική ανεπάρκεια και αδυναμία να κρίνει τις ανάγκες των καιρών. Πρέπει να βρούμε τρόπο να διορθωθούμε όλοι», τόνισε ο κ. Πατούχας.
«Προσπαθώ να κλέβω από τη ζωτικότητα των νέων της Ανυπότακτης Πολιτείας, από την προσήλωσή τους στους αγώνες. Μ’ αυτά τα παιδιά η έφοδος στον ουρανό δεν είναι αυταπάτη», τόνισε ο Χρήστος Πατούχας, αναφερόμενος στη σημαντική παρουσία της νεολαίας στα ψηφοδέλτια της Ανυπότακτης Πολιτείας ενώ έκλεισε με το στίχο της Πατρινής ποιήτριας Βαρβάρα Χριστιά «Η θάλασσα ανήκει σε αυτόν που αφήνει το χνάρι του στο αλμυρό νερό».
Η βραδιά συνεχίστηκε παρέα με γνωστό μουσικό συγκρότημα, με το οποίο γλέντησαν, τραγούδησαν και χόρεψαν μέχρι αργά τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής κίνησης.