ΒΙΝΤΕΟ – Μάκης Γιατράς: «Αφιερώνουμε τη νίκη στο Χολ»

Ο Προμηθέας κέρδισε εύκολα τον Πανιώνιο με 104-67 σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, με τους δύο προπονητές να συμφωνούν στην ανωτερότητα των «πατρινών», μιλώντας στη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά:

Μάκης Γιατράς (Προπονητής Προμηθέα): «Αρχικά θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στον Λάγκστον Χολ για την απώλεια του πατέρα μου. Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται μαζί του και του αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη. Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Ο Πανιώνιος είχε σημαντικές απουσίες που τον επηρέασαν. Πήραμε μια εύκολη νίκη και συνεχίζουμε τη δουλειά θέλοντας να βελτιώσουμε την εικόνα μας που το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είναι η καλύτερη. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να βελτιωθούμε. Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση.»

Για την πιθανή αντικατάσταση του Χολ: «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα τώρα. Κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην ομάδα».

Βασίλης Φραγκιάς (Προπονητής Πανιωνίου): «Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας. Παίξαμε πολύ άσχημα και χάσαμε δίκαια. Από τη στιγμή που κερδίσαμε την ΑΕΚ υπάρχει μια χαλάρωση και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Εύχομαι στον Προμηθέα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».