ΠΑΤΡΑ: Πασχαλινό παζάρι από την «Φλόγα» – Από σήμερα έως τις 20 Απριλίου

Το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», σας καλεί να ανάψετε και φέτος τη φλόγα της ελπίδας με τις λαμπάδες που δημιούργησαν τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου.
Εκτός από λαμπάδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το πασχαλινό παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος και να προμηθευτούν γλυκά του κουταλιού, εργόχειρα καθώς και διάφορα πασχαλινά διακοσμητικά στοιχεία που κατασκεύασαν τα παιδιά, οι γονείς και οι φίλοι του Συλλόγου. Επίσης κουλούρια που έφτιαξαν και πρόσφεραν στη «ΦΛΟΓΑ» με ιδιαίτερη αγάπη οι μοναχές της γυναικείας Ιεράς Μονής, Αγ. Νικολάου Μπάλα Πατρών.
Τα έσοδα της εορταγοράς θα διατεθούν για την στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους καθώς και του πολύπλευρου έργου της ΦΛΟΓΑΣ (ξενώνας φιλοξενίας των παιδιών, ιατρικά μηχανήματα, μισθοδοσίες γιατρών – νοσηλευτών, κατ’ οίκον νοσηλεία, κάλυψη ιατρικών εξετάσεων -θεραπειών) .
Οι ενδιαφερόμενοι, που θέλουν να συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθεια της «ΦΛΟΓΑΣ», μπορούν να επισκέπτονται το παζάρι που θα φιλοξενηθεί στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου58).Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18, την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου και θα είναι ανοικτό από τις 10.00 το πρωί έως 10.00 το βράδυ.