ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Χαρακτηριστικά κινήματος λαμβάνει η υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου στην Περιφέρεια – «Οι απερχόμενοι βρίσκονται σε πανικό» λέει ο ίδιος

Κινηματικό χαρακτήρα αποκτά πλέον η συγκέντρωση δυνάμεων γύρω από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κ. Σπηλιόπουλο. Αυτό διαφαίνεται, τόσο από την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του με δυναμικά ονόματα, έμπειρα και καταξιωμένα επαγγελματικά, κοινωνικά και πολιτικά στελέχη, όσο και από τους πολίτες που ακολουθούν τον συνδυασμό, μέρα με τη μέρα.

«Η δυναμική πλέον της παράταξής μας είναι εμφανέστατη. Το συναντάμε καθημερινά, στις συζητήσεις μας με τους πολίτες της περιφέρειάς μας σε όλους τους νομούς, με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και θεσμών. Όλοι μαζί θέλουμε να αλλάξουμε την αρνητική τροχιά στην οποία βρίσκεται η περιφέρεια, σε όλους τους τομείς. Καθημερινότητα, υποδομές, φτώχεια. Διεκδικούμε και θα διεκδικήσουμε αλλαγή σελίδας, με στοχευμένο σχέδιο. Μακριά από τις λογικές των απερχόμενων, του παρελθόντος. Χωρίς κομματικά δεσμά και εξαρτήσεις. Είμαστε πλέον ένα κίνημα που αγκαλιάζουμε όλους τους πολίτες! Μπήκαμε ΜΠΡΟΣΤΑ για την περιφέρειά μας και είμαστε ήδη ΜΠΡΟΣΤΑ», τονίζει σε δημοσιογράφους ο κ. Σπηλιόπουλος και προσθέτει:

«Οι απερχόμενοι βρίσκονται σε πανικό. Το δυναμικό ψηφοδέλτιό μας τους δίνει καθημερινά απαντήσεις. Θα χάσουν και το ξέρουν. Το ξέρουν γιατί δεν διεκδίκησαν τίποτα για τη Δυτική Ελλάδα. Μας άφησαν πίσω σε όλα, τελευταίους κι αυτό οι πολίτες δεν το συγχωρούν ξανά!»