ΠΑΤΡΑ: Μεγάλη εκδήλωση του Ν. Παπαδημάτου , σήμερα στην «Αίγλη» – «Δεν αρκεί να θέλεις, πρέπει και να ξέρεις»

«Δεν αρκεί να θέλεις, πρέπει και να ξέρεις»: Με το σύνθημα αυτό ο Νίκος Παπαδημάτος καλεί τους πατρινούς να ακούσουν το αναλυτικό πρόγραμμά του για την επόμενη ημέρα στον Δήμο της Πάτρας, για να ξεκινήσει μια νέα φωτεινή πορεία για την πόλη μας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων θα παρουσιάσει σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση αυτή την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα ΑΙΓΛΗ, ένα πλήρες πρόγραμμα για να αντιμετωπίσουμε όσα έμειναν πίσω αυτά τα χρόνια, γιατί τα προβλήματα δεν μπορούμε να περιμένουμε να μας λύσουν άλλοι. «Ολοι μαζί σε μια πορεία δημιουργική, για την Πάτρα που ονειρευόμαστε, που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Γιατί ξέρουμε πως με ενωμένους τους Πατρινούς θα πάμε μπροστά», σημειώνει ο Νίκος Παπαδημάτος. Στην εκδήλωση θα γίνει και παρουσίαση των δεκάδων υποψηφίων που έχουν, μέχρι τώρα, συστρατευθεί με το δημοτικό συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη».
Στο μεταξύ, ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος συνεχίζει αδιάκοπα τις περιοδείες του σε δημοτικές ενότητες της Πάτρας.