ΠΑΤΡΑ: Διεθνής πρωτοβουλία του Νίκου Τζανάκου – Υπογράφεται, σήμερα, Διεθνές πρωτόκολλο συνεργασίας της I.C.G. με τη I.O.A.

?

Σήμερα  Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 επισκέπτεται την Ελλάδα το προεδρείο των Διεθνών Παιδικών Αγώνων (International Children’s Games-ICG). Το προεδρείο είναι προσκεκλημένο του Δημάρχου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου κ. Νίκου Καραπάνου, προκειμένου να παρακολουθήσει τις εορτές εξόδου. Συγχρόνως θα πραγματοποιήσει το ετήσιο συμβούλιό του.

Εξάλλου σε προγραμματισμένη στην Αθήνα συνάντηση στα γραφεία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.) θα υπογραφεί το πρώτο σε παγκόσμια κλίμακα πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της I.O.A και της I.C.G. Πρόκειται για μια σημαντική διεθνή και πρωτοποριακή εξέλιξη μιας και για πρώτη φορά προκύπτει συνεργασία μεταξύ της Δ.Ο.Α. και του μεγαλύτερου στο είδος του δικτύου Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφορά παιδιά-αθλητές. Θα βρεθούν στην Ελλάδα ο Πρόεδρος των Διεθνών Αγώνων Torsten Rasch (Germany), ο Α Αντιπρόεδρος David Gilbert (USA), ο Β Αντιπρόεδρος Igor Topole (Slovenia), ο Γενικός Γραμματέας Richard Smith (Germany-USA) και τα μέλη της Επιτροπής . Fen Fen Chang (Taiwan), Wolfgang Glenz (Spain) και Chulwon Shin (S. Korea).

Επίσης στις παραπάνω εκδηλώσεις θα παρευρεθεί και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των I.C.G. και εκπρόσωπος στην Ελλάδα κ. Τζανάκος Νικόλαος του οποίου και πρωτοβουλίες είναι οι παραπάνω ενέργειες.