ΠΑΤΡΑ: Το Σάββατο η ομιλία του Αλέξης Τσίπρα – Ανοιχτή συγκέντρωση στο Γήπεδο του «Απόλλωνα»

Greek Prime Minister Alexis Tsipras speaks at the 81th Thessaloniki International Trade Fair in the northern port city of Thessaloniki on Saturday, Sept. 10, 2016. Tsipras promised Saturday to deliver economic growth to a country hammered by years of economic hardship, as thousands gathered in protest at more planned austerity measures. (AP Photo/Giannis Papanikos)

Στην Πάτρα, προκειμένου να μιλήσει σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, θα έρθει αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Η επιλογή της Πάτρας για την πρώτη ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση, μετά την Αθήνα, σχετίζεται βέβαια με την προσπάθεια αύξησης της συσπείρωσης σε μια περιοχή που, κατά την περίοδο 2014-15, έδωσε υψηλά ποσοστά στο κυβερνών κόμμα (42%). Σηματοδοτώντας και την εκλογική υποχώρηση του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνει πάλι τις… γέφυρες του προς την κεντροαριστερά, η οποία απαντά με μία προσπάθεια επανασυσπείρωσης γύρω από το Κίνημα Αλλαγής.
Οι λεπτομέρειες για την πρωθυπουργική επίσκεψη και ομιλία θα γίνουν γνωστές σήμερα, είναι όμως σίγουρο ότι ο πρωθυπουργός θα απευθύνει παράλληλα κάλεσμα συσπείρωσης γύρω από τη δημοτική παράταξη «Ωρα Πατρών» του Γιώργου Ρώρου, ενόψει των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Πατρέων.