ΠΑΤΡΑ: Περιοδείες του ο Νίκος Παπαδημάτος- Κάλεσμα νίκης για την αυριανή συγκέντρωση

Σε κάθε συνοικία και γειτονιά του Δήμου της Πάτρας βρίσκεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος, που συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις περιοδείες του. Συνοδευόμενος από μεγάλη ομάδα του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» ο Νίκος Παπαδημάτος περιόδευσε τη Δευτέρα σε περιοχές της Οβρυάς και της Κρήνης, όπου και μίλησε σε μεγάλες συγκεντρώσεις κατοίκων.
Οι πολίτες συνομίλησαν με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων για τα προβλήματα των περιοχών τους και άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις θέσεις του συνδυασμού για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου.
Σήμερα ο Νίκος Παπαδημάτος θα βρεθεί στο Ζαβλάνι και την Ανθούπολη για να συνομιλήσει με πολίτες και να δει από κοντά τα προβλήματα των συνοικιών.
Κάλεσμα νίκης
Παράλληλα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη» καλεί τους πατρινούς στην μεγάλη ανοικτή εκδήλωση την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα ΑΙΓΛΗ στην Βέσο Μάρε.
Στην συγκέντρωση, που αναμένεται να στείλει μήνυμα νίκης και μεγάλης ανατροπής, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ο Νίκος Παπαδημάτος θα αναλύσει το πλήρες πρόγραμμα και τις θέσεις του δημοτικού συνδυασμού .
Θα παρουσιάσει σε άξονες το σύνολο των προτάσεων και των θέσεών του, για μείζονα προβλήματα της πόλης μεταξύ των οποίων την διαχείριση των απορριμμάτων, το νερό, ζητήματα κυκλοφορίας στην πόλη, τις δομές της κοινωνικής πολιτικής, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, το πέρασμα στην έξυπνη πόλη, την οδοποιία και τον δημοτικό φωτισμό, την οργάνωση των δημοτικών υπηρεσιών, το πράσινο, την εικόνα της πόλης, και άλλα στα οποία χρειάζονται παρεμβάσεις και εκσυγχρονισμός.
Κλείνοντας ο Νίκος Παπαδημάτος θα καλέσει τους Πατρινούς να συλλογιστούν σοβαρά τις επιλογές τους.
Και θα τους ζητήσει να επιλέξουν την «Πάτρα-Ενωμένη». Όχι απλά επειδή είναι ο τίτλος του συνδυασμού του οποίου ηγείται ή ενός απλού σλόγκαν, αλλά επειδή εμπεριέχει μια ουσία βαθύτερη για το αύριο της πόλης

Στο τέλος της μεγάλης εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί, διαμερισματικοί και τοπικοί σύμβουλοι, που μέχρι σήμερα έχουν συστρατευθεί στον αγώνα για την αλλαγή πορείας με την Πάτρα ενωμένη!