Μύκονος τέλος για την Αθηνά Οικονομάκου: Σε ποιο νησί «μετακομίζει» & γιατί


Την αποκάλυψη πως η ίδια και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πρόκειται να αποχαιρετήσουν τη Μύκονο και να περάσουν το καλοκαίρι τους σε άλλο νησί των Κυκλάδων, έκανε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μιλώντας στις κάμερες το βράδυ της Δευτέρας, ανέφερε πως η ίδια και ο σύζυγός δεν θα είναι το καλοκαίρι στη Μύκονο, καθώς ο Φίλιππος Μιχόπουλος πρόκειται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη Σαντορίνη.

«Το καλοκαίρι θα είμαστε Σαντορίνη γιατί εκεί θα δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά ο σύζυγός μου. Οπότε θα είμαστε εκεί. Χαιρετάμε τη Μύκονο. 

Όπως άφησε να εννοηθεί, ο σύζυγός της δεν θα έχει πια το πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο όπου παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο και βάζει πλώρη για Σαντορίνη.

 

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε μάλιστα και για το μέλλον της σειράς, Έλα στη θέση μου, τονίζοντας πως όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.

Επαγγελματικά του χρόνου δεν έχουμε πάρει ακόμη επίσημη απάντηση για το αν θα συνεχιστεί το Έλα στη θέση μου. Όλα προς τα εκεί πάνε. Το θέλουμε όλοι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαστε πάλι στον Alpha», δήλωσε χαρακτηριστικά η Οικονομάκου.

Φωτογραφίες: ndp