ΑΧΑΪΑ: Εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Άνω Αλισσού

Tο Σάββατο 12 Απριλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, εχοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Άνω Αλυσσού με την συμμετοχή πλήθους Λαού.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανεφέρθη στον συγκλονιστικό βίο της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας και στην ασκητική ζωή της και προέτρεψε πατρικά όλους τους πιστούς να μιμηθούν την Οσία στην μεγάλη της μετάνοια.
Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε τον Αγιασμό των Εγκαινίων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας που φέρει το όνομα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, επήνεσε και ευχαρίστησε, τόσο τον Εφημέριο π. Αλέξανδρο Λαθούρο για τις άοκνες προσπάθειές του, όσο και τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαίας κ. Χρίστο Νικολάου για την συμβολή του και όλους τους Ενορίτες για την οιανδήποτε συνεισφορά τους στις εργασίες ανακαινίσεως εκ βάθρων του Πνευματικού Κέντρου.
Επίσης, ο π. Αλέξανδρος Λαθούρος εκ μέρους των Ενοριτών ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την πολύτιμη ευλογία του, την μεγάλη πατρική του αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την αποπεράτωση των έργων ανακαινίσεως, ως και όλους όσοι συνείργησαν για την ολοκλήρωση του Πνευματικού Κέντρου.
Μετά το πέρας των Εγκαινίων ακολούθησε Πολιτιστικό Πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος».