Μ. Γιατράς: «Ευχαριστώ τον κ. Πιτίνο, αλλά η τιμή ανήκει σ’ όλη την ομάδα, όχι σε μένα»

Παράσημο για τον Μάκη Γιατρά, παράσημο όμως και γι’ αυτόν που πριν δύο χρόνια, σχεδόν, επέλεξε τον Γιατρά για την άκρη του πάγκου της ομάδας. Τον Βαγγέλη Λιόλιο, δηλαδή. Τότε που οι περισσότεροι έλεγαν «μα τι κάνει; Ρίχνει λευκή πετσέτα;», αλλά το αφεντικό αποδείχθηκε πως ήξερε τι έκανε.
Το πάθος με το οποίο κοουτσάρει ο προπονητής του Προμηθέα Πάτρας, Μάκης Γιατράς, εντυπωσίασε τον διάσημο προπονητή του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο έπειτα από τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (13/4)!
“Είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε αλλά εντυπωσιάστηκα περισσότερο με τον Προμηθέα, παρά με την δική μας ομάδα. Έπαιξαν με πάθος και ο προπονητής του μου θύμισε τον Μπομπ Χάγκινς από τη Βιρτζίνια. Είχε απίστευτο πάθος και απίστευτη δίψα. Απολαμβάνω να βλέπω τέτοιους προπονητές».
Ο Μάκης Γιατράς ένιωσε ιδιαίτερα κολακευμένος από την φιλοφρόνηση του Ιταλο-αμερικανού κόουτς. «Τον ευχαριστώ για την αναφορά που έκανε στο πρόσωπό μου, όμως η τιμή δεν ανήκει σε μένα. Ανήκει σε όλη την ομάδα που τα έδωσε όλα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».