Μουζάλας: Απαράδεκτη η συνάντηση Κουρουμπλή – Αμβρόσιου

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μιλάει σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος HELIOS (HELlenic IntegratiOn System) από τον Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και τους Δήμους Λεβαδέων και Θηβαίων, στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αθήνα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018. Το πρόγραμμα HELIOS αποτελεί ένα πιλοτικό πρόγραμμα που στοχεύει στην εξέταση των δυνατοτήτων εφαρμογής πολιτικών αποκεντρωμένης ένταξης προσφύγων και μεταναστών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Νέο χτύπημα στην εσωκομματική κρίση του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του Γιάννη Μουζάλα στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πρώτου Θέματος.

Ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, αν και εξήρε την παλαιότερη συνεργασία του στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον κ. Κουρουμπλή, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συνάντησή του με τον Αμβρόσιο. Μουζάλας και Κουρουμπλής είναι συνυποψήφιοι στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή η συνάντηση είναι απαράδεκτη, είναι μία συνάντηση προσβολή προς τον δημοκρατικό κόσμο. Δεν ξέρω γιατί και πως του ξέφυγε του κ. Κουρουμπλή. Αυτή η συνάντηση προσβάλει όλους μας, προσβάλλει και τον κ. Κουρουμπλή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας.