ΠΑΤΡΑ: Η πρώτη μας φορά live comedy show με Αλέξανδρο Κοψιάλη και Αλέξανδρο Μαλιάτση – Σήμερα στο Θέατρο Act

Αλέξανδρος Μαλιάτσης Σάλας & Αλέξανδρος Κοψιάλης
«Η πρώτη μας φορά» Live Comedy Show
Δύο από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της νέας γενιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία και μοναδική παράσταση

Πόλη: Πάτρα
Ημερομηνία: Σάββατο 13 Απριλίου
Θέατρο Act (Γεροκοστοπούλου 65, Πάτρα, τηλ.2610272037)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30. Ώρα έναρξης: 22.00
Περιορισμένα εισιτήρια: 6 ευρώ. Υπόλοιπη προπώληση 8 ευρώ. Ταμείο: 9 ευρώ.

Κάθε βίντεο τους αποτελεί είδηση στην κοινότητα του youtube, έχοντας δημιουργήσει με σκληρή δουλειά, έναν πυρήνα φίλων σε όλη την Ελλάδα, που τους ακολουθεί και τους στηρίζει σε κάθε τους νέα προσπάθεια.

Ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης Σάλας και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πορεία τους στη κωμωδία σταθερά ανερχόμενη, παρά το νεαρό της ηλικίας τους , είτε μέσα από σατυρικά videos, που “παρελαύνουν” από τύποι ανθρώπων που συναντάμε καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και τους ενσαρκώνει ο Αλέξανδρος Μαλιάτσης Σάλας, είτε με celebrities που γίνονται “φύλλο και φτερό”, στο ΙΧ του Αλέξανδρου Κοψιάλη, στο πλαίσιο της “Ιδιωτικής κατακραυγής”, ενός project το οποίο ήδη έχει συζητηθεί πολύ.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα τους πλέον, θα εμφανιστούν σε μία εξ’ ολοκλήρου δική τους παράσταση η οποία δουλεύεται εδώ και αρκετό καιρό με σκοπό να μεταφέρει όλο τον παλμό των εκπομπών τους επί σκηνής. Όσοι παραβρεθούν την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου στην Πάτρα θα απολαύσουν ένα από τα πιο “φρέσκα” κωμικά δίδυμα των τελευταίων χρόνων.