Αθλητές ανδρικών ομάδων water polo ΝΟΠ και ΝΕΠ απαντούν στο ΠΕΑΚ

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε  ,μέσα στην  επιστολή απάντησης της διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ. προς υποψήφιο για toν δήμο  Πατρέων ,την αναφορά στις ιδανικές συνθήκες καθαριότητας και θερμοκρασίας.

Μάλιστα υπήρξε αναφορά για εκατοντάδες αθλητές που   μπορούν να το βεβαιώσουν.

Δεν μας είπαν όμως ποιοι είναι αυτοί οι αθλητές

Αυτοί της Εθνικής ομάδας;

Αυτοί των ομάδων που έρχονται για τελική φάση ηλικιακών πρωταθλημάτων ;

Αυτοί των πανελληνίων αγώνων η των διαφόρων τουρνουά κολύμβησης;                                                                                                                Ναι σίγουρα για 5-10 σαββατοκύριακα η μέρες το χρόνο,  το ΠΕΑΚ περνά τις  εξετάσεις του ‘’φαίνεσθαι΄’ για ζεστή πισίνα με επιτυχία. Όλες  όμως τις υπόλοιπες ημέρες των 5 δύσκολων κρύων μηνών του χειμώνα όμως τι γίνεται;

Εκεί  σίγουρα είμαστε εμείς οι Πατρινοί αθλητές που αγωνιζόμαστε στην Α2 εθνική κατηγορία ΠΟΛΟ  και δεν έχουμε σίγουρα παρουσία μελών της Κ.Ο.Ε. και υπουργών πάντα στο κολυμβητήριο. Αλλά μάλλον  η δίκια μας  η γνώμη δεν μετράει γιατί  είμαστε οι  πιο αφανείς.                                                                                                                                                                                    Οι τραυματισμοί   μας λόγω του κρύου νερού, μάλλον  παραγράφονται η  καλύτερα αποσιωπούνται γιατί δεν γίνεται καμία συζήτηση για τις συνθήκες προπόνησης σε δεξαμενές 22o-24o  Κελσίου. Γιατί άραγε συνεχίζουμε; Γιατί σεβόμαστε και  τα σωματεία μας και τον ιδρώτα των συμπαικτών μας  και μόνο.

Δεν  είναι καιρός για θριαμβολογίες και παράσημα. Είναι καιρός για ολόπλευρες συνεργασίες και  εργασίες με ολους όσους μπορούν να προσφέρουν , ώστε να προπονούμαστε σε συνθήκες αντίστοιχες με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο Ναυταθλητισμός της Πάτρας περνάει δύσκολες εποχές .Παρά όλα αυτά φέρνει ακόμα έστω και μεμονωμένες επιτυχίες .Προστατέψτε αυτούς που ορίζουν και φυλάσσουν Θερμοπύλες γιατί  εμείς δίνουμε ζωή στο ΠΕΑΚ και αξία σε διοικήσεις και συμβούλια .

Με  όλη την τιμή οι αθλητές που δεν ερωτήθηκαν για την θερμοκρασία του νερού.!!!

Υ.Γ. Είναι κρίμα ο ολυμπιονίκης και τριταθλητής κόσμου με την εθνική ομάδα πόλο ανδρών Χριστόδουλος Κολόμβος να έρχεται σε κάποια ρεπό απ τις υποχρεώσεις του να προπονηθεί στην πόλη του και να φοβάται για τυχόν τραυματισμούς . Παράλογο επίσης να μας αποκαλεί εμάς τους ερασιτέχνες ήρωες που προπονούμαστε σ αυτές τις συνθήκες.

 

Αθλητές ανδρικών ομάδων water polo ΝΟΠ και ΝΕΠ.