Tourism Awards 2019: Τρία βραβεία στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στα Tourism Awards 2019.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών απέσπασε τρία βραβεία που αφορούν το ίδιο το μουσείο αλλά και τις δραστηριότητες που συστηματικά και με επαγγελματισμό αναπτύσσει.

Ειδικότερα το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών έλαβε βραβεία στις κατηγορίες:

  • Τουρισμός Υπαίθρου: Βραβείο SILVER για τη διοργάνωση του Κυνηγιού Τρούφας
  • Φεστιβάλ – Πολιτιστική εκδήλωση: Βραβείο BRONZE για τη διοργάνωση της ετήσιας Γιορτής Μανιταριού
  • Μουσεία – Αρχαιολογικοί χώροι: Βραβείο BRONZE

Πρόκειται για σημαντικές βραβεύσεις, οι οποίες γίνονται ακόμα σημαντικότερες, αν λάβει κανείς υπόψη ότι πρόκειται για ένα περιφερειακό μουσείο, με μόλις τέσσερα χρόνια λειτουργίας.

Οι βιτρίνες του Μουσείου
Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών

Όταν μάλιστα η βράβευση αυτή προέρχεται από έναν από τους πλέον έγκριτους θεσμούς της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας, στον οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας, τότε η βαρύτητα και το κύρος της είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Ο διευθυντής του Μουσείου Νίκος Πάλλας
«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί τα βραβεία αυτά αποτελούν την απόλυτη επιβράβευση των προσπαθειών μας» δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου

Με την ευκαιρία της βράβευσης, ο Διευθυντής του Μουσείου, κ. Νίκος Πάλλας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί τα βραβεία αυτά αποτελούν την απόλυτη επιβράβευση των προσπαθειών μας. Αποτελούν ταυτόχρονα δέσμευση ενίσχυσης των πρωτοβουλιών μας για καινοτόμες δράσεις και εμπλουτισμό του τοπικού τουριστικού προϊόντος».