ΠΑΤΡΑ: Ο Ανδρέας Ζέρβας υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πρώην κοινότητα Αγίου Γεωργίου Ρίου. Είμαι γιός του αείμνηστου Προέδρου της κοινότητας Ρίου Βασίλη Ζέρβα. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά. Έχω διατελέσει Κοινοτικός και Δημοτικός Σύμβουλος για πολλά χρόνια στον πρώην Δήμο Ρίου, καθώς και αντιπρόεδρος στη Δ.Ε.Υ.Α. Ρίου. Επιθυμία μου είναι να εκλεγώ Διαμερισματικός Σύμβουλος με την δική σας ψήφο, για να παλέψουμε μαζί για τα μεγάλα προβλήματα του αγαπημένου μας Ρίου, προβλήματα που η παρούσα Δημοτική Αρχή δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία αφού ήταν πάντα απούσα!

Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί να κάνουμε το Ρίο, αυτό που του αξίζει να γίνει: ο καθρέφτης της Πάτρας.
Η πείρα μου στα κοινά στον πρώην Δήμο Ρίου με έκαναν να σκεφτώ ποιος από τους υποψηφίους Δημάρχους έχει όλα τα προσόντα να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τρίτο Δήμο της χώρας: την Πάτρα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, που έχει διατελέσει Δήμαρχος για πολλά χρόνια, καθώς είναι και νυν Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τεράστια πείρα.

Ένας άνθρωπος με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι μόνο, με τον οποίο ταιριάζει και η δική μου πορεία στα κοινά. Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του για το κοινό καλό του Δήμου Πατρέων και για το καλό του αγαπημένου μου Ρίου.