«Να διατηρήσουμε το σπάνιο οικοσύστημα»

SINIS

Στην Ελλάδα των πυρκαγιών και των πνιγμών, το σπάνιο οικοσύστημα της Στροφυλιάς ακολούθησε την προδιαγεγραμμένη μοίρα που ακολουθεί ό,τι σπάνιο και σημαντικό υπάρχει σ’ αυτήν την χώρα.

Επί του θλιβερού συμβάντος της καταστροφής μέρους του δάσους της Στροφυλιάς, έσπευσαν πρώτοι να τοποθετηθούν, οι κατ ́εξοχήν υπεύθυνοι του καθεστώτος ανομίας, που επικρατεί στην περιοχή.

Προσποιούνται αυτά τα «βουτυρόπαιδα» της πολιτικής, ότι δεν ενθυμούνται επί πόσα χρόνια πριν, όλες οι κυβερνήσεις και οι εκπρόσωποί τους στην αυτοδιοίκηση, αδιαφόρησαν για την εγκληματική δράση των καταπατητών, ενεθάρρυναν την αυθαίρετη δόμηση , ανέχθηκαν την λαθροθηρία και την λαθροϋλοτομία, με στόχο την αύξηση της κομματικής τους πελατείας.

Επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους. Η προστασία της αρμονίας της φύσης αποτελεί για εμάς τους εθνικιστές, πρωταρχικό αξίωμα της κοσμοθεωρίας και βιοθεωρίας του τρόπου ζωής μας.

Η παράταξή μας, θα αποδείξει στην πράξη ότι δεν αναγνωρίζουμε κανένα ψευδεπίγραφο πολιτικό και κομματικό συμφέρον. Για εμάς προέχει το εθνικό συμφέρον και η ευημερία των κατοίκων της Δυτ.Ελλάδος. Ποτέ δεν θα νομιμοποιήσουμε τις καταπατήσεις των δασών, του αιγιαλού και της παραλίας και δεν θα παραχωρήσουμε σε κανένα πολιτικό κόμμα το δικαίωμα να εκχωρήσει ελληνική γη, σε αλλότρια συμφέροντα.

Με το πόρισμα της πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς θα κλείσει και τυπικά το συμβάν που εκδηλώθηκε στο πανέμορφο δάσος.

Στην επόμενη πυρκαγιά θα επαναλαμβάνονται οι ίδιες ιστορικές αναφορές, εκτιμήσεις και αναλύσεις επάνω στα νέα αποκαΐδια…

Οφείλουμε να αποφασίσουμε όλοι μαζί να συνδράμουμε αποτελεσματικά, για να διατηρηθεί και να αξιοποιηθεί αυτό το σπάνιο οικοσύστημα, που μας δώρισε απλόχερα η φύση!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης

‘’ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΥΓΗ’’