(ΦΩΤΟ)-AΧΑΪΑ: Οργή Σκουρλέτη κατά Κουρουμπλή για τις φωτογραφίες με τον Αμβρόσιο – Η συνάντηση στο Αίγιο

Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση του Παναγιώτη Κουρουμπλή να φωτογραφηθεί μαζί με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο και να ανεβάσει τις φωτογραφίες αυτές στα social media.

«Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος», έγραψε στην ανάρτησή του ο Π. Κουρουμπλής ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Πάνο Σκουρλέτη στο οποίο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε εντόνως για τις φωτογραφίες αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι ο μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει επιτεθεί πολλάκις στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στο εξώφυλλο του τελευταίου βιβλίου του παρουσίασε (με φωτογραφικό μοντάζ) να είναι… νεκρός.

Μόνο η λέξη ντροπή μπορεί να περιγράψει την ανάγκη που ένιωσε ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής να επισκεφθεί τον ακροδεξιό Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Πολιτικός κατήφορος; Κι αυτό ταιριάζει στην παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορά του κυρίου Κουρουμπλή.

Είναι δυνατόν προκειμένου να μαζέψει μια χούφτα ψηφαλάκια να συναγελάζεται και να δέχεται δώρα από τον μεγαλύτερο κήρυκα του μίσους, ομοφοβίας και ρατσισμού;

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην χωροφύλακας επί Χούντας και νυν Μητροπολίτης, Αμβρόσιος έχει κριθεί ομόφωνα ένοχος για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος αλλά και δημόσια υποκίνηση βίας από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου.

Είναι απορίας άξιον πώς ένας πρώην υπουργός μιας κυβέρνησης που έχει δεχθεί αήθεις επιθέσεις από τον Μητροπολίτη που αρέσκεται να φωτογραφίζεται με τους υπόδικους χρυσαυγίτες νιώθει την ανάγκη να τον επισκεφθεί, και να δεχθεί τα δώρα από τον Αμβρόσιο. Και προσέξτε, δεν τον συνάντησε κάπου τυχαία. Ο ίδιος και οι επιτελείς του οργάνωσαν την επίσκεψη στο ίδρυμα ηλικιωμένων που διατηρεί η μητρόπολη Αιγιαλείας. Κάτι δε μας λέει καλά ο κύριος Κουρουμπλής.

documentonews.gr