ΠΑΤΡΑ: Υποψήφια στο συνδυασμό “σπιράλ” του Π. Ψωμά η διακοσμήτρια Όλγα Παπανικολάου

«Η Πάτρα είναι μία από τις 10 αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης και θεωρώ ότι η θέση της είναι ανάμεσα στις 10 καλύτερες της Ευρώπης! Αυτός είναι ο λόγος  για τον οποίο αποφάσισα να  συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2019» τονίζει η κυρία Όλγα Παπανικολάου, διακοσμήτρια, η οποία μετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά και προσθέτει: «Ο πολιτικά ανεξάρτητος δημοτικός συνδυασμός του “σπιράλ”, χαρακτηρίζεται από πρόγραμμα, οργάνωση και στρατηγικές  εξωστρέφειας, στοιχεία που με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη. Ταυτόχρονα, ο Πέτρος Ψωμάς που βρίσκεται επικεφαλής, είναι άτομο διορατικό, προοδευτικό, με νέες ιδέες, ομαδικό πνεύμα και ηθικές αξίες. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του είναι αξιόλογοι, πλήρως καταρτισμένοι με κοινό όραμα και μεγάλη αγάπη για την πόλη τους. Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής που τους συνάντησα και συνεργάζομαι μαζί τους».

Σχετικά με το όραμά της για την πόλη αναφέρει: «Θέλω η Πάτρα να είναι: όμορφη, σύγχρονη, λειτουργική, με φιλικό πρόσωπο προς όλους τους κατοίκους της, που να σέβεται τη φύση αλλά ταυτόχρονα να χαράζει πορεία προς το μέλλον. Μπορώ να προσφέρω τις ιδέες μου, τις εξειδικευμένες γνώσεις μου, την εμπειρία μου στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής, αλλά και το μεράκι και τον χρόνο μου, προκειμένου να  επιτευχθούν οι στόχοι»

Η Όλγα Παπανικολάου του Παναγιώτη, είναι Πτυχιούχος Διακοσμήτρια από το ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ  (1995), με ειδίκευση στον τομέα της Αρχιτεκτονικής και πιστοποίηση  στα Συστήματα Ξηράς Δόμησης (2017). Από το 1996-2009 διετέλεσε Design and Decoration Manager στην εταιρία STANDA furniture. Επί σειρά ετών έχει αναλάβει, σχεδιάσει και επιβλέψει δεκάδες κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και καταστήματα εμπορικής δραστηριότητος, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. Κάθε χρόνο ενημερώνεται για ό,τι νέο και σύγχρονο, επισκεπτόμενη τις μεγαλύτερες εκθέσεις Κατασκευαστικού και Διακοσμητικού ενδιαφέροντος, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για αρκετό καιρό ήταν συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού «TELE-TIME». Παράλληλα βρίσκεται στον χώρο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων από το 1999, τόσο στον Δημόσιο (ΔΙΕΚ) όσο και στον Ιδιωτικό (ΙΙΕΚ) Τομέα. Υπήρξε Εισηγήτρια αρκετών σεμιναρίων Διακοσμητικού και Κατασκευαστικού Ενδιαφέροντος. Από το 2016 μέχρι και σήμερα, αρθρογραφεί στο περιοδικό «About – σπίτι», πάνω σε θέματα ανακαίνισης και διακόσμησης κτηρίων, αλλά και για τον τρόπο εφαρμογής, σύγχρονων δομικών και διακοσμητικών υλικών σ’ αυτά. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Πληρώματος 112, το οποίο μετράει 26 χρόνια παρουσίας στον Θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού.  Στον ελεύθερο χρόνο της φιλοτεχνεί Χειροποίητα Στεφάνια από ορείχαλκο, εμπνευσμένα από τα ευρήματα των ανασκαφών στους Αρχαίους Τάφους της Μακεδονίας. Είναι παντρεμένη με τον Πολιτικό Μηχανικό Παναγιώτη Λεβιθόπουλο, ζουν στην Πάτρα όπου και μεγαλώνουν μαζί τον 13χρονο γιο τους Χρήστο.