ΠΑΤΡΑ: Ακόμα 24 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους ανακοίνωσε ο Κ. Πελετίδης – Γνωστά ονόματα στη λίστα

24 ακόμη υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Πατρέων ανακοίνωσε σήμερα ο Κώστας Πελετίδης.

Οι υποψήφιοι είναι οι :

  1. Αγγελακοπούλου Αθανασία (Νάνσυ): Συνταξιούχος Δημοσίου, πρώην εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Άγιος Αντρέας. Μέλος της Διοίκησης του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και μέλος της Διοίκησης του Θεραπευτικού Ιδρύματος «ΜΕΡΙΜΝΑ».
  2. Αναγνώστου Λαμπρινή: Φιλόλογος καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθύντρια στο Γυμνάσιο Λακκόπετρας. Είναι ενεργό μέλος της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας και Τοπική Σύμβουλος Παραλίας.
  3. Ανδριοπούλου Ιωάννα Μαρία: Θεατρολόγος και Συγγραφέας παιδικών παραμυθιών. Είναι εκπαιδευτικός-αναπληρώτρια σε σχολεία του Νομού Αχαΐας και επίσης συνεργάζεται με συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης μας σε διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις.
  4. Αξιώτη Βικτωρία: Συνταξιούχος ΙΚΑ, Δημοτική Σύμβουλος και μέλος της Διοίκησης του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.
  5. Ασπρούλια Σοφία: Δημοτική Σύμβουλος, Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πατρέων. Μέλος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας.
  6. Γεωργακόπουλος Ηλίας: Τεχνολόγος Γεωπόνος, Δημοτικός Σύμβουλος. Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Πατρέων και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Γηπέδων του Δήμου. Προπονητής Τερματοφυλάκων στον «Κεραυνό Αγίου Βασιλείου».
  7. Γκέστα Ειρήνη: Συμβολαιογράφος στην Πάτρα από το 1983. Υπήρξε Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΑΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ του Παναγιώτη Κοσιώνη.
  8. Γώγου – Πεσματζόγλου Αφροδίτη: Πτυχιούχος Σχολής Βρεφοκόμων και Παιδοκόμων Αθηνών. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΕΕΕΚ Ν. ΑΧΑΪΑΣ και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεραπευτικού Ιδρύματος «ΜΕΡΙΜΝΑ».
  9. Δημησιάνος Δημήτρης: Κουρέας, Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του Καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.
  10. Δριμάλας Επαμεινώνδας: Ελεύθερος Επαγγελματίας, Δημοτικός Σύμβουλος.
  11. Ζάγκου – Ραλλή Αναστασία: Εμποροϋπάλληλος, Γραμματέας Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων. Μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Πάτρας.
  12. Κακατσίδη Ρακέλε: Φοιτήτρια του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.
  13. Κανελλόπουλος Γιάννης: Τραπεζικός Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Αντιπρόεδρος της δευτεροβάθμιας Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Πάτρας.
  14. Κωστόπουλος Δημήτρης: Συνταξιούχος του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας.
  15. Λαζαρίδη Μαρία: Έμπορος Ελαστικών.
  16. Λάτα Ελένη: Γενική Γιατρός, εργάζεται στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών. Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών. Είναι μέλος του Τομεακού Γραφείου Αχαΐας του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.
  17. Μητροπούλου Ρόζα: Άνεργη. Μέλος του ΕΣΥΝ. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδος της ΚΝΕ.
  18. Μουστάκας Θεοδόσης (Σάκης): Οδοντίατρος, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Σκαγιοπουλείου Ορφανοτροφείου Πατρών.
  19. Μπαλής Νίκος: Οικοδόμος και Μουσικός. Μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και Γραμματέας στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων.
  20. Μυλωνά – Ξιούρα Μαρία (Μαρίζα): Πρόεδρος του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΓΕ.
  21. Νιάρου Μαρία: Ιδιωτικός Υπάλληλος, πτυχιούχος Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πάτρας. Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρίου.
  22. Ντανοβασίλη Ανδρονίκη: Απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Πατρών, Επιστημονική συνεργάτης του Κέντρου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και του Πανεπιστημίου Πατρών. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Βρεφοκομείου Πατρών και Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών
  23. Ντουντούμη Σταυρούλα (Ρούλα): Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ, Μόνιμος Υπάλληλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΠΕ Αχαΐας. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ.
  24. Ταβουλάρης Αντώνης: Συνταξιούχος ΟΣΕ, μέλος της Διοίκησης του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και μέλος της Διοίκησης της ΔΕΥΑΠ. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ.