Διάλυση των ΤΕΙ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΕΙ & ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ 4ετες ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ, ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΛΉΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-ΤΕΙ.

ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΣΤΕΊΣΕΤΕΕΕΕΕΕ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ???

ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ή ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ή ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ???

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΉΡΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ???

ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΑΣ ???

ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ???

ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΓΟΝΕΙΣ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΙ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ???

ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ & ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ???

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ???

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΥΡΙΟ & ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Καθηγητών), ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ???

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ-Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ- Η ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΥ- TO Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – ΤΟ ΤΕΕ ΠΟΙΟΣ ???

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΟΣ [koumoutsosth@gmail.com]

 

advertisement