Σίδνεϊ: Εσπασε το βραχιολάκι και δραπέτευσε επικίνδυνος δολοφόνος -Είχε σκοτώσει και διαμελίσει δύο άνδρες

Δραπέτευσε άνδρας που βρισκόταν στη φυλακή για διπλό φόνο και ακρωτηριασμό στο Σίδνεϊ.

Η αστυνομία της πόλης αναζητά ένα 50χρονο, ο οποίος έχει καταδικαστεί για διπλή δολοφονία και δραπέτευσε ενώ βρισκόταν με άδεια από τις φυλακές. Ο άνδρας έφερε βραχιολάκι παρακολούθησης στον αστράγαλο, το οποίο και αφαίρεσε.

Ο Ντάμιεν Πίτερς εθεάθη τελευταία φορά στο νοσοκομείο σε προάστιο της αυστραλιανής πόλης το απόγευμα της Κυριακής. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε το βραχιολάκι που φορούσε στον αστράγαλο, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία, αφαιρέθηκε δια της βίας.

Ο Πίτερς δήλωσε ένοχος το 2001 για το φόνο και τον διαμελισμό δύο ανδρών στο διαμέρισμά του στην περιοχή Σάρεϊ Χιλς στο Σίδνεϊ. Καταδικάστηκε σε 21 χρόνια φυλάκιση και απέκτησε δικαίωμα αίτησης αδείας το 2015.

Τους διαμέλισε και τους πέταξε στα σκουπίδια
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο φυγόδικος μαχαίρωσε το πρώτο του θύμα, έναν 50χρονο δυο φορές στο λαιμό. Στη συνέχεια έκοψε τη σορό σε κομμάτια και την πέταξε στα σκουπίδια. Οκτώ μήνες αργότερα, μαχαίρωσε και σκότωσε το δεύτερο θύμα του, την ώρα που του έκανε μασάζ. Επανέλαβε και σε αυτή την περίπτωση τον διαμελισμό του.

Φαίνεται πως ο κατάδικος, παρότι 50 ετών είναι αρκετά γυμνασμένος, ενώ φέρει και μια σειρά από τατουάζ στο μπράτσο και αλλού. Οι αρχές στο Σίδνεϊ προειδοποιούν τους πολίτες πως ο άνδρας είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και τους συστήνουν να μην τον πλησιάσουν, αλλά να ειδοποιήσουν αμέσως την αστυνομία.