ΠΑΤΡΑ: Η πρώτη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση γυναικών, από την «Πρωτεύουσα ξανά!» του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Συγκέντρωση γυναικών προγραμματίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Σε σχετική ανακοίνωση επισημαινεται: “Οι γυναίκες της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» γιορτάζουν με τον υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και κερνάνε ποτό και μουσική, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όλες τις γυναίκες της πόλης, προκειμένου να στείλουν μαζί το μήνυμα ότι οι γυναίκες δεν είναι ποσόστωση, αλλά επιλογή.

Η πρώτη μεγάλη ανοικτή εκδήλωση γυναικών για την Πάτρα στην οποία θα παρίσταται και θα απευθύνει χαιρετισμό ο επικεφαλής της παράταξης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 20.00 μ.μ. στο Beer Bar Q (Ρήγα Φεραίου 182 και Τριών Ναυάρχων) και θα πλαισιωθεί από μουσική με ερμηνευτές την Μυρτώ Καμβυσίδη και τον Γρηγόρη Πετράκο.

«Ο συνδυασμός «Πρωτεύουσα ξανά!» δίνει προτεραιότητα στη συμμετοχή των γυναικών στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει η Πάτρα, να βγει από την εσωστρέφεια, να γίνει μια ανοικτή, ανθρώπινη και βιώσιμη πόλη που θα κοιτάζει στο μέλλον και στην ποιότητα ζωής των πολιτών της. Οι γυναίκες δεν είναι απλά σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια. Είναι εκ των πρωταγωνιστών. Αποδέχομαι λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά τη πρόσκληση των γυναικών της παράταξής μας και απευθύνω και εγώ από την πλευρά μου πρόσκληση σε όλες τις συμπολίτισσες, σε όλες τις γυναίκες που δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα από το ένα άκρο της πόλης έως το άλλο, να γιορτάσουν μαζί μας. Γιατί ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο, είναι αισιοδοξία, είναι δημιουργία, είναι γιορτή » αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος”.