(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Ο Θεόδωρος Μπαρής στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού – Mήνυμα νίκης με την… έναρξη στον Ερύμανθο!

Πρόκριμα νίκης της «Συνεργασίας για το Δήμο Ερυμάνθου» αποτέλεσε η πρώτη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού το βράδυ του Σαββάτου στο Κτήμα «Διαμαντή» με ομιλητή τον επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιο Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θεόδωρο Μπαρή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος μοιράστηκε με τους συνδημότες του που κατέκλυσαν την αίθουσα το όραμά του για τον Δήμο, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των νέων ανθρώπων που έδωσαν το στίγμα της ανανέωσης και της ελπιδοφόρας πορείας του συνδυασμού.

«Με γνώση, ευθύνη, τόλμη και αποφασιστικότητα δίνουμε βροντερό «παρών» για το συλλογικό καλό. Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τον Δήμο μας σε μια νέα εποχή, δημιουργίας και ανάπτυξης.

Προχωράμε μπροστά, γιατί πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στις δυνάμεις των ανθρώπων του τόπου μας», ανέφερε ο κ. Μπαρής δίνοντας το σύνθημα της εκκίνησης του προεκλογικού αγώνα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε επίσης τους κύριους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, στο επίκεντρο των οποίων βρίσκεται ο άνθρωπος.

Αναφέρθηκε στο Φράγμα Πείρου- Παράπειρου, στο Αυτοκινητοδρόμιο, στον πρωτογενή τομέα, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, στη διεκδίκηση των έργων υποδομής, σε δράσεις για το περιβάλλον, τον τουρισμό, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, αλλά και στον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Όπως είπε το πρόγραμμα του συνδυασμού αποτελεί το «κοινωνικό συμβόλαιο με τους πολίτες του Δήμου Ερυμάνθου» και η υλοποίησή του έχει στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής.

«Η αναβάθμιση του Δήμου μας είναι για εμάς ζήτημα τιμής», είπε και απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης σε όλους τους δημότες.

«Ανοίγουμε το δρόμο με συνέπεια και στόχευση και σας καλούμε να συμπορευτείτε μαζί μας, στην ίδια κατεύθυνση, αυτή της νίκης. Έχουμε τη δύναμη, έχουμε τη διάθεση και την ικανότητα. Ο Δήμος μας μπορεί να πάει ψηλά, αρκεί να έχουμε πίστη στους ανθρώπους μας και στις δυνατότητες της περιοχής μας. Έφθασε λοιπόν η ώρα της Αλλαγής και της ρήξης με όσα και με όσους μας κρατάνε καθηλωμένους.

Γιατί στις εκλογές του Μαΐου μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου μας», επεσήμανε.