ΑΧΑΪΑ: Υποψήφια με τον Χρήστο Νικολάου η Αριστέα Μπούσια, στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας

Άλλη μια γυναικεία παρουσία κοσμεί το ψηφοδέλτιο της ««Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» & του Χρήστου Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Αχαΐας. Πρόκειται για την νεαρή επιστήμονα Αριστέα Μπούσια.

«Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του Δημάρχου και θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Τοπική Κοινότητας Κάτω Αχαΐας, της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» Με αγώνα, θέληση, μαχητικότητα, επιμονή και υπομονή μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την πόλη μας» ανέφερε η Αριστέα Μπούσια.

«Ειλικρινά χαίρομαι όταν νέοι άνθρωποι, νέοι επιστήμονες μας αγκαλιάζουν και μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα. Η Αριστέα μας φέρνει την φρεσκάδα, την όρεξη, τον ενθουσιασμό, το χαμόγελο και την ομορφιά που χρειαζόμαστε» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Η Αριστέα Μπούσια γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στην Κάτω Αχαΐα. Είναι απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό: Μετάφραση, Ιστορία, Λογοτεχνία και Τέχνη. Μεταπτυχιακό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με θέμα «Διδακτική της Γαλλικής γλώσσας ως Ξένης Διεθνούς Γλώσσας». Υπότροφος στο City Unity College στη Διερμηνεία Συνεδρίων. Κάτοχος Διπλώματος Μεταφραστή. Έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση κάνοντας μαθήματα γαλλικών. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλη επιχείρηση εισαγωγών-εξαγωγών.