ΠΑΤΡΑ: Υποψήφιος με τον Ν.Νικολόπουλο ο Μεντζέλος Ν. Μολοχίτης – Το μήνυμά του

Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1965. Όλη η ζωή και η δράση αναπτύχθηκε στην πόλη μου. Συμμετείχα πάντα με εθελοντική διάθεση σε δράσεις της πόλης μας, κυρίως στα πολιτιστικά, όπως το Καρναβάλι, η Πολιτιστική πρωτεύουσα κλπ. Έχοντας αναπτύξει κουλτούρα συμμετοχής σκέφτηκα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Από τις προτάσεις που μου έγιναν επέλεξα συνειδητά να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ του Νίκου Νικολόπουλου. Είναι γνωστό ότι οι πολιτικές-κομματικές μας αναφορές με τον Νίκο είναι διαφορετικές. Όμως οι κομματικομανείς λογικές προσέγγισης των σύγχρονων προβλημάτων δεν προσέφεραν πάντοτε ουσιαστικές λύσεις. Προσφέρουν μόνο ικανοποίηση σε παλιομοδίτικα κομματικά ιερατεία που επιχαίρουν μόνο για την νίκη τους χωρίς πάντοτε να παραγάγουν αποτελέσματα για την πόλη τους. Ο Νίκος Νικολόπουλος είμαι βέβαιος όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των πολιτών μας ότι θα είναι ένας πολύ σπουδαίος Δήμαρχος αν προκύψει. Γνωρίζοντας την αγαπη του για την πόλη αλλά και από μία έρευνα που έκανα μεταξύ φίλων διαφορετικών τοποθετήσεων διαπίστωσα ότι όλοι είχαν την ίδια άποψη. Μάλιστα το εκπληκτικό είναι ότι την ίδια άποψη περί σημαντικού Δημάρχου, μου την διατύπωσαν και δύο υποψήφιοι άλλων συνδυασμών. Αυτό ήταν και το καθοριστικό σημείο που καθοδήγησε τη σκέψη μου και την απόφαση μου. Παράλληλα συνομιλώντας με τον Νίκο, διαπίστωσα ότι έχει πλήρες και επεξεργασμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη και εξωστρέφεια της πόλης μας. Είναι δε πολύ επεξεργασμένο και άρα πειστικό και υψηλής βεβαιότητας για υλοποίηση.
Τελικά τα κόμματα δεν είναι κακό να υποστηρίζουν συνδυασμούς, είναι κακό όμως να ποδηγετούν. Γι αυτό στην παρούσα φάση χρειάζονται οι συνδυασμοί αυτονομίας που συγκροτούνται από διαφορετικούς ανθρώπους αλλά υπό προγραμμα που υποστηρίζουν και που διακατέχονται από αποδεικνυόμενη αγάπη για την πόλη τους.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός