(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Συγκεντρώσεις και ομιλίες Πελετίδη και υποψηφίων του – Περιοδεία στο κέντρο – Επισκέψεις και σήμερα

Πραγματοποιήθηκε χθες  5/4  περιοδεία των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο κέντρο της Πάτρας οι οποίοι διένειμαν την εφημερίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που περιέχει αναλυτική παρουσίαση των πρωτοβουλιών και των έργων της Δημοτικής Αρχής.

Οι υποψήφιοι συνάντησαν θερμή ανταπόκριση και συζήτησαν για την ανάγκη να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο της Δημοτικής Αρχής, που είναι προς το συμφέρον του πατραϊκού λαού. Αναφέρθηκαν στα μέτρα ελάφρυνσης των τελών στα καταστήματα εστίασης αλλά και τη γενικότερη στήριξη που είχαν όλα αυτά τα χρόνια οι μικρομεσαίοι από τη Δημοτική Αρχή στον καθημερινό αγώνα που δίνουν για να επιβιώσουν από το σκληρό ανταγωνισμό των πολυεθνικών και τις αλυσίδες των πολυκαταστημάτων.  

 

Σήμερα  Κυριακή 7 Απριλίου ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας  Πελετίδης, στις 7.30 μμ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση κατοίκων στο Ζαβλάνι, στο καφενείο «Διονυσόπουλου», Φλωρίνης και Λαμίας.

 

Παράλληλα, το Σάββατο 6 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί περιοδεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Λαϊκή Αγορά του κέντρου.