(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: O Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης σε Σελλά και Αργυρά – Για τα έργα που έγιναν ήδη, άλλα που είναι σε εξέλιξη

O Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επισκέφθηκε χuες Σάββατο 6 Απριλίου και μίλησε σε συγκεντρώσεις κατοίκων στα Σελλά και Αργυρά.

Ενημέρωσε τους κατοίκους  για τα έργα που έγιναν ήδη, άλλα που είναι σε εξέλιξη και άλλα που έχουν δρομολογηθεί και αλλάζουν την εικόνα της πόλης, ενώ βελτιώνουν και την καθημερινότητα των δημοτών.

«Παρά την πενιχρή κρατική χρηματοδότηση και την έλλειψη μόνιμου προσωπικού, δεν αφήσαμε στη μοίρα τους ούτε τις γειτονιές, ούτε τα χωριά μας. Εξαντλήσαμε ό,τι δυνατότητες είχαμε για να ικανοποιήσουμε ανάγκες των δημοτών. Μας είδατε και στην περιοχή σας να κάνουμε εργασίες ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου, να κάνουμε τσιμεντοστρώσεις αγροτικών δρόμων, να προχωράμε έργα άρδευσης, να φροντίζουμε τα χωριά μας και να βελτιώνουμε τις συνθήκες κυρίως εκεί που δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας», ανέφερε ο Δήμαρχος.

Ο Κώστας Πελετίδης μίλησε και για το αύριο του Δήμου μας, επισημαίνοντας τη σοβαρή προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή όπου διεκδίκησε και κατάφερε να εξασφαλίσει από διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα έργα ύψους 200.000.000 ευρώ τα οποία είτε είναι σε εξέλιξη, είτε έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης.

«Αυτό το επίτευγμα φαίνεται πως δεν αρέσει στους πολιτικούς αντιπάλους μας γι αυτό και κατακρίνουν τη δημοτική αρχή.

Μας κατηγορούν αυτοί που με την πολιτική τους στέρησαν από τον πατραϊκό λαό βασικές υποδομές, αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν και εφάρμοσαν πολιτικές των δικών τους κυβερνήσεων παίρνοντας μέτρα που τσάκισαν τον κόσμο και τον καταδίκασαν στην ανεργία και τη φτώχεια» είπε ο Δήμαρχος.

Τέλος, ο Δήμαρχος, κάλεσε τους συγκεντρωμένους κατοίκους σε ενότητα και συμπόρευση για την ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης και την επανεκλογή της Δημοτικής Αρχής.