ΑΧΑΪΑ: Προμήνυμα μεγάλης νίκης της Ν.Δ. στη Δυτική Ελλάδα – Τραχήλη για Μητσοτάκη στο Αγρίνιο

Ως προμήνυμα μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Ελλάδα στις ευρωεκλογές του Μάϊου αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές χαρακτηρίζει η Αθηνά Τραχήλη την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αιτωλοακαρνανία την Παρασκευή.
Η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας συνόδευσε τον κ. Μητσοτάκη σ’ όλη την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία (Ναύπακτος, Θέρμο κ.α.) και παραβρέθηκε στην ομιλία του το βράδυ της Παρασκευής στο Αγρίνιο.
«Οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν τέτοιες που αποτύπωναν την μεγάλη αλλαγή που έχει συντελεστεί στην ελληνική κοινωνία και ιδίως στην Δυτική Ελλάδα. Η υποδοχή του Προέδρου μας δείχνει ότι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έχουν οριστικά γυρίσει σελίδα και επενδύουν κάθε προσδοκία τους για ένα καλύτερο αύριο στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη», ανέφερε σε δήλωση της η κ. Τραχήλη.
Η πολιτευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας είχε, επίσης, την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη. Πληροφορήθηκε έτσι ότι σ’ όλη την Ελλάδα, σε κάθε γωνιά της χώρας, η εικόνα που καταγράφεται είναι σαφής και μη αναστρέψιμη. Η Νέα Δημοκρατία οδεύει προς την αυτοδυναμία με πρώτο σταθμό τις κάλπες της Ευρωβουλής και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον σαφή, ευθύ, υπεύθυνο και ρεαλιστικό λόγο του και κυρίως με τις καλά επεξεργασμένες πολιτικές θέσεις και προτάσεις του αποτελεί σήμερα την αδιαμφισβήτητη εγγύηση εξόδου της χώρας απ’ τα δεινά που μας κληροδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει η κ. Τραχήλη.