(Βιντεο)-Ιωσήφ Μαρινάκης: Θύμα τροχαίου ο γνωστός ηθοποιός

Τροχαίο ατύχημα είχε ο γνωστός ηθοποιός, Ιωσήφ Μαρινάκης, λίγο πριν δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», στο κανάλι του Open.

Όπως είπε ο Ιωσήφ Μαρινάκης τραυματίστηκε στο χέρι του και θα επισκεφτεί νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Συγκεκριμένα είπε: «Όλα καλά, έπεσα με τη μηχανή, με έκλεισε ένα αυτοκίνητο και τώρα θα πάω στο νοσοκομείο να δω τι γίνεται. Λίγο το χέρι μάλλον κάτι έχουμε. Καλά είμαι.».

Ποιος είναι ο Ιωσήφ Μαρινάκης

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ωστόσο μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τα 18 του. Σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα στην Αθήνα και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με καθηγητή τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Συμμετείχε τηλεοπτικά στα παρακάτω προγράμματα

Σ’ αγαπάω, αλλά… (2013), «Σ’ αγαπώ αλλά…» (2012), Θα σε κάνω Βασίλισσα (2011), Στο ξέσπασμα του φεγγαριού (2010), Λάκης ο γλυκούλης (2008), Νοέμβριος (2008), Της αγάπης μαχαιριά (2006), Η τελευταία παράσταση (2006), 10η εντολή (2004), Πεθαίνω για σένα (2003), Ρουά ματ (2014-2015), Απαγορευμένη αγάπη, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα.

 Υπήρξε παρουσιαστής της εκπομπής «Νηστικοί πράκτορες». Ευρύτερα γνωστός έγινε με το ρόλο του Γιωργή Σταματάκη στη δραματική τηλεοπτική σειράς του Στράτου Μαρκίδη «Της Αγάπης Μαχαιριά», σε σενάριο της Υβόννης Μεταξάκη, που προβάλλονταν στον ΑΝΤ1.

Πηγή: neaselida 

Δείτε το σχετικό βίντεο