(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ομιλία του δημάρχου Κώστα Πελετίδη στο Άνω Καστρίτσι – «Δεν υπάρχει χωριό ή γειτονιά που να μην έγιναν παρεμβάσεις»

Σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων στο Άνω Καστρίτσι μίλησε ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.
Αναφερόμενος στην εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου, επεσήμανε την ανάγκη επανεκλογής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», η οποία επιτέλεσε σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς κι έδωσε λύσεις σε ζωτικής σημασίας προβλήματα που ταλάνιζαν την πόλη μας για πολλά χρόνια.
«Δεν υπάρχει χωριό ή γειτονιά που να μην έγιναν παρεμβάσεις του Δήμου για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους» είπε ο Δήμαρχος.
Στο μέτρο των δυνατοτήτων, δόθηκαν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετώπιζε και το Άνω Καστρίτσι, όπως στην υδροδότηση, στην ασφαλτόστρωση δρόμων, στην ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου, στη διαμόρφωση χώρων αναψυχής, στην οργάνωση κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων και πολλά άλλα.
Ο Δήμαρχος ανέφερε πως όλη η Πάτρα έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο με έργα ύδρευσης – αποχέτευσης, αναπλάσεις συνοικιών, ανακατασκευής εμβληματικών κτιρίων, δημιουργίας πολιτιστικών και αθλητικών κέντρων, νέων παιδικών σταθμών, παιδικών χαρών, κατασκηνώσεων, ασφαλτόστρωσης δρόμων, πάρκων, πλατειών, πεζοδρομίων, ανακαινίσεις σχολικών κτιρίων, ενώ έτοιμο είναι να ξεκινήσει και το έργο ανάπλασης Άνω και Κάτω Πόλης .
«Όλη αυτή η προσπάθεια έγινε με δουλειά των εργαζομένων μας και σε περίοδο οικονομικής ασφυξίας, ενώ λειτουργούμε με το μικρότερο αριθμό εργαζομένων που είχε ποτέ ο Δήμος» τόνισε ο Κώστας Πελετίδης.
Ο Δήμαρχος κατέληξε λέγοντας «ήρθε η ώρα ο πατραϊκός λαός να αποφασίσει, να βαθμολογήσει και να κρίνει δίκαια τα πεπραγμένα αυτής της Δημοτικής Αρχής, να σκεφτεί ποιοι ήταν δίπλα του, ποιοι νοιάζονταν για το δικαιώματά του στη δουλειά, στην αξιοπρέπεια, στη ζωή. Να συγκρίνει το δικό μας έργο με άλλων και, κυρίως, με αυτών που εμφανίζονται τώρα σαν «σωτήρες» και θέλουν να ξεχάσουμε τη δική τους διοικητική ανεπάρκεια με τις πολιτικές που υπηρέτησαν ή στήριξαν καταδικάζοντας την πόλη σε μαρασμό και το λαό της στην ανεργία και τη φτώχεια».