Ένα ματς, μια κατηγορία στο «Γεντί Κουλέ»

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι εν αναμονή και της απόφασης της έφεσης για τον υποβιβασμό τους για το ματς με τον Αιγινιακό γνωρίζουν πως άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη τους οδηγεί στην Football League. Μέσα ο Γιακουμάκης, εκτός οι Στρέζος και Ναμπί. Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του κρατάει την τύχη στα χέρια του αφού ξέρει καλά πως αν φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Ηράκλειο τότε έχει καταδικάσει τον αντίπαλό του, ενώ θα έχει κάνει σημαντικό για την αποφυγή και των μπαράζ (εφόσον ισχύσει το 3+1). Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει τους Κάστρο, Λίλα, Κάργα και Μιχαήλ.

Στο άδειο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη και θα διεκδικήσει τις τελευταίες του ελπίδες για την Ευρώπη. Οι «πράσινοι» είναι αρκετά πίσω από τον αντίπαλό τους και μόνο η νίκη μπορεί να τον κρατήσει ζωντανό. Κουλιμπαλί, Μπουζούκης και Μαυρομμάτης είναι εκτός για τον Γιώργο Δώνη. Στην αντίπερα όχθη ο Άρης κρατάει την τύχη στα χέρια του για το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχοντας πιάσει και τον Ατρόμητο στην 4η θέση. Οι «κίτρινοι» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Τόνσο.

Τέλος, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος με νίκη κόντρα στην ΑΕΛ τελειώνει οριστικά με την παραμονή και ξεκινάει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Ακης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Σπιριντόνοβιτς, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Μπανανά, Κούρντι, και Κότνικ. Η ΑΕΛ και ο Τζιανλούκα Φέστα ταξίδεψαν στην Αθήνα με προβλήματα αφού εκτός είναι ο Μπαργκάν ο οποίος χτύπησε σοβαρά, ενώ εκτός είναι και οι κομμένοι» Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, καθώς και ο Ακόστα που δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (6/4)

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, NS1)
Παναθηναϊκός – Αρης (19:00, ΕΡΤ1)
Πανιώνιος – ΑΕΛ (19:30, NS1)

Πηγή: www.gazzetta.gr