Διεκόπη ο ημιτελικός της Κ20 της Παναχαϊκής με την Κ20 της Κέρκυρας

Όπως όλα δείχνουν ο αγώνας της Κ20 της Παναχαϊκής με την αντίστοιχη της Κέρκυρας δεν θα συνεχιστεί, καθώς διεκόπη στο 85’ όταν οι Φαίακες έκαναν το 0-2.

Παρότι οι «κοκκινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τσάνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε και πάλι δυνατά, ψάχνοντας την ανατροπή που θα την έφερνε στον τελικό. Παρόλα αυτά στο 85’ ( κόντρα στην ροή του αγώνα) η Κέρκυρα έκανε το 0-2 με τον Στεργίου, και πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της Παναχαϊκής κάνοντας άσεμνες χειρονομίες. Κάπου εκεί « χάθηκε η μπάλα» καθώς οι φίλαθλοι των «κοκκινόμαυρων» ( γύρω στους 500-600 φιλάθλους) εξαγριώθηκαν, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να μπουν στο γήπεδο και να ακολουθήσει σύρραξη.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Ρούτσης ( Κόρινθος) διέκοψε κατευθείαν την αναμέτρηση, και όπως φαίνεται ο αγώνας έληξε πριν καν τελειώσει.

Νέοι Παναχαϊκής (Μ. Παρασκευόπουλος): Oικονομόπουλος, Βασιλόπουλος, Λαζανάς (69΄ Κοντός), Καλαμπόκας, Καρμακόλιας, Μαχαίρας (57΄ Βαρσαμίδης), Μασούρας, Β. Παπαγεωργίου, Αγριμάκης (77΄ Μακρής), Τσότρας (46΄ Βασιλικόπουλος), Λιμάτσι.

 

Νέοι Κέρκυρας (Κ. Χριστοφοράκης): Tζαφέστας, Γκόγκος, Βλάχος, Γκίτσης, Γατζόλης, Κέντρος, Τσάνης, Μπαμιόγλου, Στεργίου, Φετεινίδης (69΄ Μπουντάνι), Παναγιωτίδης.