Aυτή η φωτογραφία από το παρελθόν του Harry και της Meghan περιλαμβάνει έναν ελέφαντα

Ο νέος λογαριασμός της Meghan και του Harry στο Instagram, αφού έκανε το ντεμπούτο του πριν από 2 ημέρες και μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ Guinness φθάνοντας το 1 εκατομμύριο ακολούθους εκθρονίζοντας τον Πάπα Φραγκίσκο, άρχισε πλέον να ανεβάζει φωτογραφίες εκπροσωπώντας το ζευγάρι.

Ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και μια tbt εικόνα του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex πριν γίνουν ανδρόγυνο, όταν ακόμη έβγαιναν και είχαν ταξιδέψει μαζί στη Botswana το 2017. Μάλιστα λέγεται πως σε αυτό το ταξίδι εκείνος της έκανε την πρόταση γάμου: Ήταν ήδη μαζί ένα χρόνο, ενώ πριν ένα μήνα είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Πιθανόν να περιμένατε να δείτε κάτι πολύ glamorous αλλά όχι, πρόκειται για ένα ακτιβιστικό στιγμιότυπο με τους Merry ντυμένους εντελώς casual να είναι γονατιστοί μπροστά σε έναν ελέφαντα και να του τοποθετούν στο λαιμό ένα κολάρο το οποίο θα καταγράφει μέσω δορυφόρο τη ζωή του βοηθώντας έτσι τον Dr. Mike Chase της οργάνωσης “Ελέφαντες χωρίς σύνορα”.

Αυτή η #tbt φωτογραφία μας συγκίνησε ιδιαίτερα διότι μας έδειξε πως οι δυο τους είναι πραγματικά ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά στα ζώα και το είδαμε στην πράξη. Μάλιστα ο Harry χθες παρακολούθησε μαζί με τον Κάρολο και το William ένα ντοκιμαντέρ του Netflix σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Εδώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Πρίγκιπας Harry είναι πρόεδρος των @AfricanParks και ενδιαφέρεται για το περιβάλλον και την άγρια ζωή.