Αντετοκούνμπο: Ισοφάρισε τον Τζόρνταν, έκανε δικό του ρεκόρ! (vid)

Η νέα εκπληκτική «παράσταση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην «ελληνική» βραδιά που έστησαν στην Φιλαδέλφεια, έφερε και δύο ιστορικά επιτεύγματα.

Ο Greek Freak χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, με σκορ 128-122, έχοντας σε 35 λεπτά συμμετοχής, 45 πόντους, 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 τάπες! Και το τρομερό; Δεν έκανε ούτε ένα λάθος!

Είναι ο πρώτος μάλιστα που έχει κάνει σε ένα παιχνίδι τέτοια νούμερα, στις συγκεκριμένες κατηγορίες, από το 1989! Ποιος το έκανε πριν από αυτόν; Ο Μάικλ Τζόρνταν!

Ο κορυφαίος των κορυφαίων, σε ένα ματς του Σικάγο, κόντρα στο Κλίβελαντ, είχε 54 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και κανένα λάθος. Σε αυτές τις τέσσερις κατηγορίες (+45 πόντοι, +10 ριμπάουντ, +5 ασίστ και 0 λάθη), μόνο ο Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα, κατάφερε να τα φτάσει μετά τον Τζόρνταν!

Στα στατιστικά αυτά, ο… Μιχαλάκης είχε μόνο μία τάπα. Ο Γιάννης είχε πέντε! Έτσι, το +45 πόντοι, +10 ριμπάουντ, +5 ασίστ, +5 τάπες και 0 λάθη, είναι ένα ακόμη πιο ιστορικό ρεκόρ. γιατί ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς, είναι ο πρώτος στην ιστορία του πρωταθλήματος, που κάνει αυτά τα νούμερα σε ένα παιχνίδι!!!!

Βραδιά… MVP για τον Αντετοκούνμπο αυτή στην Φιλαδέλφεια, η οποία ουσιαστικά «σφραγίζει» και την πρωτιά στην βαθμολογία, σε όλο το NBA. Και έβαλε σε σκέψεις όσους σκέφτονται να βγάλουν MVP τον Τζέιμς Χάρντεν, που επίσης κάνει μια ιστορική σεζόν.