ΠΑΤΡΑ: Στο “σπιράλ” του Π. Ψωμά ο επιχειρηματίας Νίκος Μαντάς

Στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Πέτρου Ψωμά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “σπιράλ” τάσσεται ο γνωστός επιχειρηματίας και ελεύθερος επαγγελματίας Νίκος Μαντάς.
«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δηλώνω παρών στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά. Είμαι ενθουσιασμένος με το εγχείρημα “σπιράλ”, διότι πιστεύω στη δημιουργικά ανεξάρτητη πολιτική ομάδα, η οποία με δυναμισμό και γνώση μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στην πόλη που ζούμε και αγαπάμε» δηλώνει, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και προσθέτει: «Πιστεύω βαθιά πως με επιμονή και θέληση μπορούν να γίνουν όλα. Ακόμα και στην Ελλάδα των μνημονίων υπάρχουν πολλά παραδείγματα πόλεων όπου με σύγχρονες ιδέες και μεθοδικότητα τα έχουν καταφέρει θαυμάσια».
Ο Νίκος Μαντάς του Αλεξίου, με καταγωγή από το μικρό χωριό των Καλαβρύτων, Τρεχλό, μετανάστευσε στις Η.Π.Α στο Dallas, Texas για περίπου 16 χρόνια. Επέστρεψε στην Πάτρα πριν από 30 χρόνια και ανέπτυξε μαζί με την οικογένειά του και την οικογένεια του αδερφού του αρκετές εμπορικές δραστηριότητες. Επί σειρά ετών τέλεσε χρέη Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Καλαβρύτων αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στα κοινά. Επιπλέον, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας καθώς και Πρόεδρος στη νεοϊδρυθείσα «Αναπτυξιακή Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Α.Μ.Κ.Ε, Λαπατοχώρια Καλαβρύτων» με σκοπό τη βοήθεια των εγκαταλελειμμένων χωριών του τόπου καταγωγής του.