Μαξίμου: Το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι να ξαναπιάσει την κουτάλα

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση απαντά το Μέγαρο Μαξίμου σε όσα ανέφερε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

«Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Σοφία Ζαχαράκη, παραδέχθηκε σήμερα πως η ΝΔ φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη», αναφέρει το Μαξίμου και προσθέτει:

«Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει».

Η κ. Ζαχαράκη σήμερα, ερωτηθείσα από τον δημοσιογράφο της «Αυγής», Γιάννη Αγουρίδη, για τα δάνεια της ΝΔ, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Καταβάλλουμε τις δόσεις μας κανονικότατα και νομίζω είναι ένα δείγμα και το πώς θα διαχειριστούμε, αν ο κόσμος μας εμπιστευτεί με τη θετική ψήφο και τα δημοσιονομικά της χώρας».