(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ενθουσιώδης υποδοχή Αλεξόπουλου σε μαζική εκδήλωση στην περιοχή Μακρυγιάννη – «Η νίκη ξεκινάει από τις νότιες γειτονιές»

Ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων των νότιων περιοχών της Πάτρας σε εκδήλωση-ομιλία του υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Γρηγόρη Αλεξόπουλου που πραγματοποιήθηκε χθες (Τετάρτη 3 Απριλίου), το βράδυ, στην περιοχή Μακρυγιάννη. Ο χώρος της εκδήλωσης γέμισε από εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να ακούσουν τον υποψήφιο δήμαρχο και να του εκφράσουν τη στήριξή τους και την πίστη τους στον αγώνα για να αλλάξει η εικόνα της περιοχής τους, να αλλάξει η εικόνα της πόλης και η προοπτική της, να δοθεί διέξοδος στους ανθρώπους της μέσα από αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα φέρουν δουλειές και αισιοδοξία.
«Όταν ξεκινάς να μιλήσεις σε ένα καφενείο και βρίσκεσαι ενώπιον μιας αυθόρμητης μαζικής και τόσο θερμής συγκέντρωσης, μόνο ευγνώμων μπορείς να νιώθεις που οι προσπάθειές σου και οι ιδέες σου βρίσκουν ανταπόκριση, που δημιουργείται μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία από πολίτες που έχουν τη θέληση και τη δύναμη να παλέψουν για τους κοινούς μας στόχους οι οποίοι συμπυκνώνονται στην επιστροφή της πόλης σε τροχιά ανάπτυξης, ίσης αντιμετώπισης περιοχών, ανθρώπων και εργαζομένων, παροχής όχι μόνο βοήθειας αλλά και ευκαιριών, για να χτίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον πάνω σε στέρεες βάσεις» τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος. «Οι πολίτες της Πάτρας δείχνουν το δρόμο για την πόλη που θέλουμε και τις αλλαγές που μπορούμε. Ορίζουν το πλαίσιο των διεκδικήσεών μας.
Η νίκη ξεκινάει από τις νότιες γειτονιές, από τους ανθρώπους του αγώνα και της αισιοδοξίας».