ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Δεκάδες συλλήψεις, για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Επιδρομές της Αστυνομίας σε πάνω από 50 σπίτια…και στην Πάτρα!

Σε δεκάδες συλλήψεις ατόμων, για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία τις δύο τελευταίες ημέρες, σε μια ευρεία επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Πάτρα και Αθήνα.
Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν σήμερα, αλλά, πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι από τις επιδρομές που έγιναν σε περίπου 50 οικίες, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου 40 άτομα και τελικά συνελήφθησαν τουλάχιστον 30.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άνδρες της αστυνομίας, παρακολουθούσαν για περισσότερο από έξι μήνες του προσαχθέντες και τα ξημερώματα της Τρίτης αποφασίστηκε να γίνει η μεγάλη επιχείρηση.
Στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, σημειώθηκαν εντάσεις μεταξύ των συλληφθέντων με τους αστυνομικούς. Κάποιοι από τους προσαχθέντες στους οποίους δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή τους, αντέδρασαν έντονα στις προσαγωγές και ζητούσαν να μάθουν τον λόγο της κράτησής τους. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς ήταν επιθετικοί, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο κρατητήριο του Μεσολογγίου.