ΑΧΑΪΑ: Υποψήφιος με τον Χρήστο Νικολάου, στο Μαζαράκι, ο έμπορος Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος

Υποψήφιος με την «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και το Χρήστο Νικολάου στην Τοπική Κοινότητα Μαζαρακίου θα είναι ο έμπορος Κωνσταντίνος Ιωαν. Θεοδωρόπουλος.
Ένας ακόμη δραστήριος και προοδευτικός δημότης θέτει υποψηφιότητα στην Τοπική Κοινότητα Μαζαρακίου. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ιωαν. Θεοδωρόπουλο , ο οποίος διαθέτει εμπορικό κατάστημα στο χωριό.
«Αποδέχομαι την πρόταση του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Χρήστου Νικολάου και θέτω υποψηφιότητα στην Τοπική Κοινότητα του χωριού μου. Μοναδικός αντίπαλος μου είναι τα προβλήματα του χωριού και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου ώστε να συμβάλλω για την επίλυση τους» ανέφερε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.
«Με το Κώστα έχουμε δώσει αγώνες. Τον θυμάμαι συνεχώς να με «πιέζει» για τα προβλήματα του Μαζαρακίου και πάντα με το χαμόγελο να μου λέει : «πρόσεχε το Μαζαράκι». Τόσο ο Κώστας όσο και η σύζυγος του η Μαρία καθώς και τα δυο τους παιδιά είναι άνθρωποι της εργασίας και της προόδου. Χαιρόμαστε που είναι δίπλα μας & συνεχίζουμε τον αγώνα μας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ » τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.
Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος έχει διατελέσει πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μαζαρακίου. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Νταφογιάννη, έχουν δυο κόρες και διαμένουν μόνιμα στο Μαζαράκι.