ΑΧΑΪΑ: Επίσκεψη Χρήστου Γούτου στους Εργατοτεχνίτες του Δήμου – «Προτεραιότητά μας η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού – Οι Δημοτικοί Υπάλληλοι θα είναι συνεργάτες μας»

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Την Τετάρτη 3 Απριλίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας και Επικεφαλής της νέας Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, επισκέφθηκε τον εργασιακό χώρο των Εργατών Υπαλλήλων του Δήμου Αιγιάλειας και συζήτησε με πολλούς από αυτούς. Παρόντες ήσαν, ο Αντιδήμαρχος Αιγιάλειας Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αλέξανδρος Βασιλακόπουλος κ.ά.
Άκουσε, με προσοχή, τα προβλήματά τους, όπως η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, εγκαταστάσεων και συνθηκών ασφάλειας στις εργασίες τους, αλλά και την ανάγκη ανθρώπινου δυναμικού.
Μετά τη συνάντηση, ο κ. Γούτος δήλωσε:
« Ο Τομέας των Εργατοτεχνιτών , όπως άλλωστε και όλων των υπαλλήλων, είναι σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας του Δήμου, αφού το αποτέλεσμα της εργασίας τους είναι αυτό που καθημερινά ο κάθε δημότης.
Για μένα και την παράταξή μου, το προσωπικό του Δήμου είναι ο πρώτος και βασικός κρίκος της δημοτικής αλυσίδας.
Ξέρουν ότι πάντα ήμουν μαζί τους και θα είμαι σ’ αυτά που λογικά ζητούν. Είναι υποχρέωση του Δήμου να τους τα παρέχει. Δεν είναι μόνο για όφελός τους, αλλά κατ’ επέκταση είναι προς όφελος της κοινωνίας μας.
Τα μέσα, ο στόλος και οι συνθήκες εργασίας τους, είναι δέσμευση μας ότι θα διαμορφωθούν προς το καλύτερο. Μαζί μ’ αυτούς. Με συνεργασία για διαρκή βελτίωση όλων των παραπάνω. Η πίεση της Πολιτείας για προσλήψεις είναι για μας προτεραιότητα και μονόδρομος».