ΠΑΤΡΑ: Η Γεωργία Λαϊνιώτη υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο και το συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά!” θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Γεωργία Λαϊνιώτη.

 

Η πρώτη δήλωση της Γεωργίας Λαϊνιώτη αναφέρει:

 

Αγαπητοί φίλοι, και συμπολίτες, αποφάσισα, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά” του Γρηγόρη Αλεξόπουλου . Αποφάσισα να συμμετέχω σε μια συλλογική προσπάθεια που ξεπερνά κομματικές περιχαρακώσεις και ιδεολογικές γραμμές, και οραματίζεται την πάτρα, σύγχρονη, φιλόξενη για τους πολίτες της, με εξωστρεφή χαρακτήρα, με αρτιότητα στις υποδομές,με ευκαιρίες για τους νέους μας…. Μια πόλη που αξίζει και δυκαιούται γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης, καθώς τα τελευταία χρόνια βρίσκεται “καθηλωμένη”, σχεδόν “παρατημένη “στη μοίρα της .Η πόλη μας , υπήρξε κατά το παρελθόν μεγάλο εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο… Είναι καιρός να σεβαστούμε την ιστορία της και να την “οδηγήσουμε” εκεί που της αξίζει…
Γνωρίζω το Γρήγορη Αλεξόπουλο, πάνω από 20 χρόνια , από τα πρώτα βήματα μου στη δημοσιογραφία, (την οποία ασκούσα στα νεανικά μου χρόνια). Από τότε, εκτίμησα το ήθος του, την απλότητά του,τη συλλογικότητα στη εργασία του,αλλά και την αποτελεσματικότητά του στους στόχους του. Εκτιμώντας λοιπόν τον ίδιο αλλά και το ανθρωποκεντρικό πρόγραμμά του,αποφάσισα -ως ενεργή πολίτης- να είμαι παρούσα σε αυτή τη προσπάθεια. Ευελπιστώ και στη δική σας στήριξη, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε την Πάτρα μας “Πρωτεύουσα ξανά”.
Λίγα λόγια για μένα. Γεννήθηκα και κατοικώ στη Πάτρα. Είμαι κόρη του επιχειρηματία Γερασίμου (Μάκη) Λαϊνιώτη και της Ελένης Λυμπεροπούλου.Αποφοίτησα από το 3 Λύκειο Πατρών. Σπούδασα δημοσιογραφία και για περίπου 7 χρόνια εργάστηκα σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς(Ράδιο Γάμμα, Φάρο, Ράδιο Πάτρα, Super.B, και εφημερίδες (Πατρινές ώρες) κ.λ.π. Μετά τη γέννηση του γιού μου Σταύρου Μαρίνου, (23 ετών σήμερα, φοιτητής στη Γεωλογική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και μουσικός), αποσύρθηκα από τη δημοσιογραφία. Ολοκλήρωσα διετή κύκλο σπουδών στο δημόσιο ΙΕΚ ” προσχολικής αγωγής δημιουργίας και έκφρασης ” , αλλά με κέρδισε το εμπόριο, με το οποίο ασχολήθηκα για περίπου 10 χρόνια διατηρώντας κατάστημα παιδικών ενδυμάτων. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα… Χόμπυ μου, να “μαγειρεύω “καλλυντικά με συνταγές της γιαγιάς και ελληνικά αρωματικά βότανα.
Γεωργία (Γωγώ) Λαϊνιώτη.
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος,με το συνδιασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου “Πάτρα πρωτεύουσα ξανά”.