Κύπελλο Ελλάδος: Πρώτη μάχη ΠΑΟΚ-Αστέρα Τρίπολης με φόντο την πρόκριση στον τελικό

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει να πάρει απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (19:00, Cosmote Sport 2), στον πρώτο ημιτελικό.

Η Τούμπα αναμένεται και απόψε κατάμεστη, με στόχο να «σπρώξει» την ομάδα σε μια «καθαρή» νίκη που θα δώσει μεγάλο αβαντάζ για την πρόκριση στον τρίτο σερί τελικό του Κυπέλλου.

Το έργο σαφώς για τους Θεσσαλονικείς δεν είναι εύκολο, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, αφού οι Αρκάδες θα μπουν στο γήπεδο με στόχο πρώτα από όλα να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και στη συνέχεια να πετύχουν κάποιο γκολ που θα προκαλέσει πρόβλημα στους «ασπρόμαυρους».

Ο ΠΑΟΚ, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Λημνιού, Μαουρίσιο και Βέρνμλπουμ, δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Δημήτρη Πέλκα, Ροντρίγκο Ρέι και Σέρτζιο Ολιβέιρα. Φυσικά οι αλλαγές αυτές του Λουτσέσκου γίνονται στο πλαίσιο του ροτέισον που κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μανιά και Φερνάντεθ, ενώ την ίδια στιγμή στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας και Παπαδόπουλος, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι στο πρωτάθλημα.