Εξελίξεις στην υπόθεση της «μαύρης χήρας» της Αργολίδας -Η γυναίκα που αντάλλαξε με τον καπετάνιο 1.760 μηνύματα

Εξελίξεις φέρνουν νέα στοιχεία στην υπόθεση της «μαύρης χήρας» της Αργολίδας για τη δολοφονία του συζύγου της, καπετάνιου Θανάση Λάμπρου.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καπετάνιου αποκάλυψε πως διατηρούσε στενή σχέση με συνάδελφό του. Όπως φαίνεται ένα μήνυμα της γυναίκας όπλισε το χέρι της συζύγου του, της επονομαζόμενης και «μαύρης χήρας» η οποία προσπαθούσε να ξεγελάσει τις αρχές, ψάχνοντας και αγωνιώντας για τον σύζυγό της.

«Τι κάνεις πώς είσαι σήμερα; Θέλεις να γίνω η νοσοκόμα σου;», έγραφε.

«Ήταν πολύ κολλητοί φίλοι και της έλεγε τα προβλήματά του. Πρέπει να διάβασε το μήνυμα την ώρα που το έστειλε στον αδερφό μου και της γυρίσανε τα μάτια. Μη σου πω ότι μπορεί να είχε πέσει και η πρώτη… να εκπυρσοκρότησε το όπλο όπως είπε… διαβάζει και το μήνυμα και αποτελειώθηκε. Εγινε το τελειωτικό… ο φόνος», λέει η αδερφή του θύματος», λέει η αδερφή του θύματος.

Το ρεπορτάζ του Star αναφέρει πως η σύζυγος είχε «αρρωστήσει» από τη ζήλια της καθώς είχε ανακαλύψει τις συνομιλίες.

Ο καπετάνιος δούλευε μαζί με τη συγκεκριμένη γυναίκα σε έναν εφοπλιστή, εκείνη ως καμαριέρα και εκείνος ως καπετάνιος. Μέσα σε δύο μήνες αντάλλαξαν 1760 μηνύματα.

δικαστήριο για τη σχέση της με τον καπετάνιο, υπογραμμίζοντας πως δεν είχε ερωτική σχέση με το θύμα.

«Ο Θανάσης ήταν προβληματισμένος με το γάμο του και αρνούμαι ότι έχω οποιαδήποτε ερωτική σχέση με το θύμα», είπε.

Από την άλλη, ο δικηγόρος της «μαύρης χήρας», η οποία εκτίει ισόβια ποινή κάθειρξης αναμένεται να προσκομίσει στοιχεία που όπως λέει δείχνουν τον πραγματικό δολοφόνο του καπετάνιου.

«Θα έχουμε δηλαδή εκπλήξεις και νομίζω ότι μέχρι το τέλος της διαδικασίας θα έχουμε και συγκεκριμένους ανθρώπους όπως και συγκεκριμένα ονόματα τα οποία έχουν εμπλακεί στην δολοφονία του Θανάση Λάμπρου. Και σας διαβεβαιώνω ότι ο κλοιός σφίγγει. Όλα τα έγγραφα μας δείχνουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις», τονίζει ο δικηγόρος.