Το δώρο του πρίγκιπα Χάρι στη μεγαλύτερη θαυμάστριά του

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν τους θαυμαστές τους, κάποιοςυ πιο χαλαρούς κάποιους εξαιρετικά φανατικούς. Μπορεί οι δούκισσες του Παλατιού να είναι πηγή έμπνευσης για πιο γυναιακεία πράγματα όπως το στιλ αλλά και οι άντρες, όπωςο Χάρι και Γουίλιαμ έχουν τους δικούς τους θαυμαστές. Μάλιστα, η η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Δούκα του Σάσσεξ, Χάρι,  είναι η Ντάφνι Ντιουν.

Ποια είναι;

Πρόκειται για τη χήρα του στρατιώτη Lieutenant Άλμπερτ Κρόουν, που σκοτώθηκε στον πόλεμο εναντίον των Γιαπωνέζων στην Νέα Γουινέα το 1945. Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ένα είδωλο για τους Βρετανούς, αφού πέρασε 10 χρόνια στο βρετανικό στρατό, υπηρετώντας δύο φορές στο Αφγανιστάν.

Το ενδιαφέρον του νεαρού πρίγκιπα για τους βετεράνους του πολέμου είναι ο λόγος που η υπέργηρη Ντάφνι λατρεύει τον Χάρι. Οι δυο τους έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν και ο Χάρι δείχνει να την εκτιμά και να την σέβεται, αοφύ κάθε φορά που θα τη δει ανάμεσα στον κόσμο με τα παράσημα του συζύγου της τρέχει να τη χαιρετήσει και να την ασπαστεί.

Η Ντιουν αυτή την περίοδο νοσηλεύεται και ο πρίγκιπας τής έκανε την ωραιότερη έκπληξη στα γενέθλια της μαζί με την Μέγκαν, φυσικά.

Η κάρτα που της έστειλε για τα 99 της χρόνια γράφει μεταξύ άλλων: «Η σύζυγός μου και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές σε σας με την ευκαιρία των 99ων γενέθλιων σας. Ελπίζουμε να έχετε μια υπέροχη γιορτή ανάμεσα στην οικογένεια και τους φίλους σας και εκτός νοσοκομείου. Χρόνια πολλά, Δάφνη».

Η ζεστή σχέση του πρίγκιπα με τη θαυμάστριά του συγκινεί και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τι αναφέρει το TODAY: