ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου – Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν

Σας καλούμε να έλθετε, στην αίθουσα της Οικονομικής Επιτροπής (στο κτίριο Λαδόπουλου) σήμερα 2 Απριλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 για συνεδρίαση, με τα παρακάτω θέματα:
1. Νομική στήριξη αιρετού (Τουλγαρίδης Θ.) (εισηγητής: Δ. Πλέσσας – Δήμαρχος Πατρέων α.α.)
2. α) Έγκριση ανάθεσης χειρισμού και περάτωσης μεμονωμένων εκκρεμών νομικών υποθέσεων σε δύο (2) δικηγόρους, εξωτερικούς συνεργάτες-ελεύθερους επαγγελματίες για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών για το έτος 2019, β) Καθορισμός των ανατιθέμενων εκκρεμών νομικών υποθέσεων και γ) Καθορισμός αμοιβής (εισηγητής: Δ. Πλέσσας – Αντ/ρχος, Ε. Αννίνου – Αρμ. Δ/ντρια)
3. Εξέταση και έγκριση του από 11-12-2018 πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Προσφορών και κατακύρωση της «Προμήθειας Χυτοσιδηρών – Σιδηρών Στοιχείων Φρεατίων (2018)» (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Γ. Σπηλιωτόπουλος, Χ. Θεοδωρόπουλος – Αρμ. Δ/ντές)
4. 1) Έγκριση του από 20-3-2019 πρακτικού και κατακύρωση δημοπρασίας για την εκμίσθωση χώρου, κυλικείο και υπαίθριου χώρου, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων του κυλικείου, εντός του δημοτικού γηπέδου Βραχναιΐκων και 2) Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου, για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης (εισηγητής: Π. Στάμος – Αντ/ρχος, Μ. Αγιωτάτου – Αρμ. Δ/ντρια)
5. Κατακύρωση άγονης δημοπρασίας για τη μίσθωση από το Δήμο Πατρέων ενός (1) ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταστέγαση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου και επανάληψη αυτής (άρθρο 6 παρ. 1 του Π.Δ.270/81), διότι δεν παρουσιάστηκε μειοδότης (εισηγητής: Α. Αθανασόπουλος – Αντ/ρχος, Ι. Κάκκου – Αρμ. Δ/ντρια)
6. Κατακύρωση άγονης δημοπρασίας για τη μίσθωση από το Δήμο Πατρέων ενός (1) ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταστέγαση του 35ου Νηπιαγωγείου και επανάληψή της (άρθρο 6 παρ. 1 του Π.Δ. 270/81), διότι δεν παρουσιάστηκε μειοδότης (εισηγητής: Α. Αθανασόπουλος – Αντ/ρχος, Ι. Κάκκου – Αρμ. Δ/ντρια)
7. Κατακύρωση άγονης δημοπρασίας, για τη μίσθωση από το Δήμο Πατρέων ενός (1) ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταστέγαση του 34ου Νηπιαγωγείου Πατρών και επανάληψή της (άρθρο 6 παρ. 1 του π.δ. 270/81), διότι δεν παρουσιάστηκε μειοδότης (εισηγητής: Α. Αθανασόπουλος – Αντ/ρχος, Ι. Κάκκου – Αρμ. Δ/ντρια)
8. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου: «Εργασίες πυρασφάλειας σε σχολικά συγκροτήματα» (εισηγητής: Χ. Κορδάς – Αντ/ρχος, Ε. Αλεξόπούλου – Αρμ. Δ/ντρια)