Οι «σωτήρες» που θέλουν να σώσουν τώρα την Πάτρα είναι οι ίδιοι που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση

Σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής Ρωμανού – Ελεκίστρας μίλησε την Κυριακή το απόγευμα ο Δήμαρχος Πατρέων και εν νέου υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Κώστας Πελετίδης.
Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Μέσα σε δύσκολες συνθήκες, παρά τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης και την μείωση προσωπικού, λόγω της απαγόρευσης προσλήψεων, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή Ρωμανού – Ελεκίστρας, όπως και σε όλη την Πάτρα.
Πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις, που θα μπορούσαν να ήταν ακόμα περισσότερες, εάν δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να εξοφλήσουμε πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ σε δάνεια που είχαν πάρει προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Χρέη που κληρονόμησε ο Δήμος μας και τα νομικά του πρόσωπα και εμείς σήμερα τα εξοφλούμε. Στου Ρωμανού λειτούργησαν και φέτος τμήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου με δεκάδες παιδιά της περιοχής.
Στην περιοχή θερίζει η ανεργία όπως βέβαια και σε όλη την Πάτρα. Δεν αρκεί να το περιγράφουμε, αλλά χρειάζεται να αναζητήσουμε την αιτία του και να αγωνιστούμε για την ανατροπή αυτής της κατάστασης. Να ανατρέψουμε την πολιτική που φέρνει τους εργαζόμενους και το λαό μας σε αυτή τη θέση. Οι «σωτήρες» που θέλουν να σώσουν τώρα την Πάτρα είναι οι ίδιοι που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και είναι τα στηρίγματα του συστήματος που δεν επιτρέπει ο λαός μας να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του»