Η Εβελίνα Παπούλια και η κόρη της κλέψανε την παράσταση στο MADWALK 2019

Στα φετινά MADWALK που έγιναν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας οι λαμπερές παρουσίες ήταν πολλές και η μόδα με τη μουσική δημιούργησαν για άλλη μια φορά μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ανάμεσα στα πολλά acts ξεχώρισε βέβαια αυτό της Εβελίνας Παπούλια μαζί με τηn 20χρονη κόρη της Αφροδίτη Λιάντου.

Μητέρα και κόρη μας εντυπωσίασαν αρχικά με την εμφάνιση τους. Η Εβελίνα φόρεσε ένα jean παντελόνι με ελαφριά καμπάνα, ζώνη Louis Vuitton και ένα πραγματικά λαμπερό jacket ολοκέντητο με κόκκινες παγιέτες. Η Αφροδίτη προτίμησε ένα ροζ φόρεμα με animal print και ένα ζευγάρι μαύρες αρβύλες.

Στη συνέχεια οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή του MADWALK και τραγούδησαν μαζί το νέο single της Αφροδίτης “How it goes”. Η ταλαντούχα Αφροδίτη μάλιστα υπογράφει στίχους και μουσική στη νέα της επιτυχία.

Η Εβελίνα κατά της διάρκεια της performance φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό λευκό μακρύ Deux Hommes φόρεμα που ερχόταν σε όμορφη αντίθεση με το mini μαύρο φόρεμα της κόρης της. Η συνύπαρξη τους στη σκηνή ήταν φανταστική και καταχειροκροτήθηκε.

https://www.instagram.com/p/Bvugu2Xnqey/?utm_source=ig_embed