(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Παράταση των αιτήσεων συμμετοχής για το 3ο Patras Science Festival – Έως τις 7 Απριλίο

Το 3ο Φεστιβάλ Επιστήμης, «Patras Science Festival» πλησιάζει και καθώς ο ρυθμός των αιτήσεων συμμετοχής εντείνεται, η πρόκληση αναμένεται να παραμείνει ανοικτή για λίγο ακόμα έως την ερχόμενη Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2019 διαδραστικά workshops, live πειράματα, επιστημονικό θέατρο και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες θα μυήσουν το κοινό, για ακόμη μία χρονιά, στην επιστήμη και στις τελευταίες εξελίξεις της.

Όσοι δεν πρόλαβαν την προθεσμία της υποβολής συμμετοχής καθώς και όσοι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν την πρότασή τους μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα που ακολουθεί: http://bit.ly/psf2019-form. Η Κυριακή 7 Απριλίου 2019 είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής.

Το «Patras Science Festival» θα φιλοξενηθεί στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην Περιβόλα και σε επιλεγμένους χώρους στο κέντρο της πόλης της Πάτρας, δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ επιστήμης και κοινού.Παράταση των αιτήσεων συμμετοχής για το 3ο Patras Science Festival  Έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Οι δραστηριότητες καλύπτουν τους τομείς:

Φυσική / Χημεία / Βιολογία – Βιοεπιστήμες / Γεωλογία / Μαθηματικά / Επιστήμες Περιβάλλοντος / Αειφόρος Ανάπτυξη / Επιστήμες Υγείας / Διατροφή / Αστρονομία και Διάστημα / Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα / Επιστήμη Υλικών / Ρομποτική / Ψηφιακή Τεχνολογία και Πληροφορική/ Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης / Επιστήμη και Τέχνη.

Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Σύντομα, θα ανακοινωθούν & περισσότερα νέα με φεστιβαλική διάθεση!

Διάρκεια του 3ου Φεστιβάλ Επιστήμης: 8 έως 11 Μαΐου 2019.

Είσοδος Ελεύθερη.