(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Ο Χρήστος Γούτος στην Αγορά του Αιγίου – «Αναπτυξιακά κίνητρα στους επαγγελματίες – Δουλειές για να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους»

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Στο Εμπορικό Κέντρο του Αιγίου και τη Λαϊκή Αγορά, βρέθηκαν το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος μαζί με υποψήφιους συμβούλους της νέας Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ.

Η υποδοχή δημοτών, επαγγελματιών και μικροπωλητών   ήταν ενθουσιώδη, στην πρόσκληση για συμπόρευση προκειμένου να βγει η πόλη και η περιοχή από το τέλμα της εσωστρέφειας και να διεκδικήσει ανάπτυξη και δουλειές για τους πολίτες.

Συνομίλησαν με παραγωγούς και εμπόρους, όπως και με  καταναλωτές, τόσο για τις ανάγκες και τα αιτήματά τους, όσο και για τις προτάσεις και ιδέες της Δημοτικής Παράταξης για το υπαίθριο εμπόριο και το παραεμπόριο.

Ο κ. Γούτος, αφού τους μετέφερε τα αισιόδοξα μηνύματα του προεκλογικού αγώνα, στάθηκε στις προϋποθέσεις που μπορούν να δημιουργηθούν για την περιοχή, αν ενώσει  δυνάμεις κι αν δοθούν στον κόσμο της αγοράς κίνητρα και μέσα για να αξιοποιήσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις, μέσα από καθαρά αυτοδιοικητικές επιλογές, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και όχι της ασυδοσίας και ατιμωρησίας ολίγων που κάνουν κακό στο στεγασμένο εμπόριο.  

 

Ο Χρήστος Γούτος, με αφορμή την περιοδεία αυτή, δήλωσε:

 

«Μέρα με την ημέρα οι πολίτες του Αιγίου και της Αιγιάλειας συνειδητοποιούν όλο και πιο πολύ, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η πορεία απομόνωσης, αλλά και η  λογική μιας μίζερης διαχείρισης της κατάστασης. Η επόμενη Δημοτική Αρχή μαζί με τους δημότες, πρέπει να φύγουν μπροστά, να κερδίσουν χαμένο χρόνο, ν’ αλλάξουν δεδομένα και να εκμεταλλευτούν κάθε αναπτυξιακή διαδικασία. Αυτό άλλωστε μας ζητούν, με αγωνία, οι Αιγιαλείς. Τι θα κάνουν με τα μαγαζιά, τα προϊόντα  τους, με τα παιδιά τους που δεν έχουν δουλειά, πώς θα μείνουν και πώς θα ζήσουν στον τόπο τους.

Απαντάμε με το πρόγραμμά μας και με τη διάθεσή μας για δουλειά, στη βάση συνεργασίας όλων των δυνάμεων. Με  γνώση στην αυτοδιοίκηση, νέους ανθρώπους γεμάτους όρεξη, αλλά και με εμπειρία, αφού τα παραπάνω δεν γίνονται αν δεν έχεις δίπλα σου αυτούς που ξέρουν, ο καθένας στον τομέα του. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί ν’ αλλάξουμε την Αιγιάλεια και να βάλουμε τις βάσεις για την Αιγιάλεια του Αύριο».